I després

Comprar aquest estiu a Sant Feliu torna a tenir premi amb el Guíxols Gaudeix

Compartiu aquesta història

A partir de demà dissabte arrenca una nova edició del Guíxols Gaudeix, la campanya de promoció que premia les compres fetes a la ciutat.

A partir de demà, quan es gasti almenys 15€ en una de les 250 botigues o empreses associades a la campanya, es podrà segellar una dels 10 caselles de les butlletes del Guíxols Gaudeix.

Quan es tingui la butlleta amb les 10 caselles segellades i amb els 10 tiquets de compra corresponents, s’ha de lliurar a l’Oficina de Turisme de la Rambla i, automàticament s’aconseguirà un val de dde compra de 10€ per comprar a la nostra ciutat.

La regidora de Turisme i Economia Local, Núria Cucharero explica que el Guíxols Gaudeix va néixer durant la pandèmia per ajudar i potenciar el petit comerç i l’economia de proximitat.

A banda d’aquest premi directe, la butlleta passarà a participar d’un sorteig que es farà, ja passat l’estiu,  en el que es repartirán 5.000€ en vals de compra en establiments de la  nostra ciutat. Cucharero explica com es reparteixen aquests premis.

En l’última edició del Guíxols Gaudeix, la que s’ha fet en el darrer Nadal, es van omplir prop de 700 butlletes.

Les entitats ja poden sol·licitar una de les 13 barraques  de la Festa Major

Les entitats locals que vulguin tenir barraca de venda de begudes per aquesta propera festa major de Sant Feliu ja poden demanar-ho telemàticament fins el proper dimecres.

Enguany es preveuen 13 barraques; 6 a la zona dels jardins Juli Garreta i 7 a la zona de ball de davant l’Ajuntament.

Les entitats que vulguin hauran de triar en quina de les dues zones volen optar a tenir la barraca i hauran de complir amb diferents condicions marcades pel consistori que van des de l’horari de cobertura a la necessitat d’usar gots ecològics o fomentar la separació de residus.

Les barraques dels jardins Juli Garreta, que a banda de begudes també podran vendre entrepans, hauran d’obrir del divendres 28 de juliol al diumenge dia 6 d’agost, a partir de les 5 de la tarda, per donar cobertura a la majoria d’actes previstos els dies festius.

Per la seva banda, les 7 barraques de la zona de ball del passeig de mar obriran del 31 de juliol i fins al 4 d’agost, que és quan hi ha actuacions previstes en aquesta zona.

El més llegit

I després