I després

Arriba una nova edició del Sanfefunk aquest dissabte a Las Vegas

Els concerts es faran a Sala Las Vegas i els tallers a l'aparcament de l'antic tennis

Compartiu aquesta història

L’Associació Cultural Hip Hip Tedecé organitza aquest dissabte 16 de setembre una nova edició del Sanfefunk, un festival que va començar a celebrar-se ara fa 15 anys a Sant Feliu. Aquest cop, l’activitat tindrà lloc durant tot el dia en dos emplaçaments; els concerts es faran a la Sala Las Vegas i els tallers gratuïts a l’aparcament de les antigues pistes de tennis.

Les propostes musicals seran variades i començaran a partir de les 9 de la nit. Inclouran artistes com la ganxona Xez, Única arma o Alberto Gambino. Així ens ho explica la Míriam Martínez, secretaria de l’associació.

Al Sanfefunk també hi haurà actuacions de Pur tràmit i els dj’s Deejay Juampi i Kharloss Selektah tancaran el festival. Els assistents també hi podran veure una batalla de MC’s a partir de les 7 de la tarda. Per participar-hi, la inscripció és gratuïta i els concursants optaran a un primer premi de 150 euros i un segon, de 50.

Les activitats començaran a les 11 del matí amb un taller d’asemic writing, un altre de pintar gorres i una exhibició de graffiti. De cara a la tarda, a partir de les 4 es reprendran les activitats amb un taller de graffiti i un de Coupé décalé dance, a les 6.

El Sanfefunk va començar a celebrar-se a la ciutat l’any 2008 i ha tingut lloc en diversos espais de Sant Feliu com ara el sector de la platja o també el Guíxols Arena.

Les entrades pels concerts tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir a la taquilla de Las Vegas el mateix dia. Pel que fa a la resta d’activitats, són gratuïtes i les inscripcions es poden fer al perfil d’Instagram de l’organització sanfefunk_hip_hop_festival.

El més llegit

I després