I després

L’Ajuntament organitza unes xerrades sobre la correcta gestió dels residus i la importància del reciclatge

Les sessions es faran en diversos punts de la ciutat per facilitar-hi l'assistència a la ciutadania

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu organitzarà 5 xerrades dirigides a la ciutadania sobre la correcta gestió dels residus i la importància del reciclatge. El regidor de neteja urbana, Jordi Riera, recorda que aquesta és una qüestió “que ens incumbeix a tots”.

Riera també recorda que “cada fracció té el seu contenidor, però també hem de pensar que si en una fracció hi llencem material que no li correspon, aquella fracció s’ha perdut, aquell contenidor s’ha perdut, ja no val”. També destaca la importància que té el correcte reciclatge “a nivell econòmic” per la ciutat.

Les sessions es faran en diversos espais de Sant Feliu perquè la ciutadania de cada sector del municipi tingui més facilitat per poder assistir-hi. Les xerrades està previst que durin uns 45 minuts.

Les sessions es faran el 19 de setembre al Saló de Plens de l’Ajuntament a les 7 de la tarda, el 26 de setembre a l’Antic Hospital a les 6 de la tarda, el 10 d’octubre se celebrarà al Centre Cívic de Tueda a les 6 de la tarda, el 17 d’octubre tindrà lloc al Centre Cívic Vilartagues a les 6 de la tarda i la darrera, el 24 d’octubre, de nou a Saló de Plens de l’Ajuntament a les 7 de la tarda. L’assistència a les xerrades és amb entrada lliure i no cal inscriure-s’hi prèviament.

El més llegit

I després