I després

Obertes les inscripcions per la cursa solidària ‘Corre per les mames’

Per apuntar-se es pot fer online a través del web www.correperlesmames.cat o presencialment a Finques Reyné de la plaça del Monestir

Compartiu aquesta història

La delegació d’Oncolliga de Sant Feliu de Guíxols organitza a la ciutat una cursa solidària per recollir fons per la lluita contra el càncer de mama. Sota el nom de ‘Corre per les mames’, l’activitat es farà el diumenge 15 d’octubre al matí.

Una de les delegades d’Oncolliga a Sant Feliu, Cristina Pardo, explica que aquesta activitat arriba després de l’èxit de la que es va organitzar a la ciutat l’any passat, que va superar les 450 inscripcions. Tindrà un recorregut de 5 quilòmetres per la ciutat que es podran fer corrent o caminant.

La sortida serà des dels Jardins Juli Garreta a partir de les 10 del matí. Les inscripcions prèvies ja es poden fer a Finques Reyné i també, online. Ens ho explica la Laura Pardo, una de les delegades de l’entitat a la ciutat.

Des d’Oncolliga Guíxols recorden que totes les empreses que vulguin col·laborar amb l’activitat tenen temps per apuntar-se durant els propers dies. Els interessats poden contactar amb l’entitat a través del seu perfil d’Instagram.

Tots els donatius recollits aniran destinats al projecte ‘Guapes i valentes’ de la Fundació Oncolliga Girona. Per a l’ocasió, la il·lustradora Maria Palomo ha estat l’encarregada de dissenyar el cartell.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu i el Centre Excursionista Montclar. Podeu seguir totes les novetats de la cursa que es vagin produint en els propers dies al perfil d’Instagram de l’entitat oncolliga_guixols.

El més llegit

I després