I després

Percussió Ganxona organitza dues jornades de portes obertes

Entre els requisits per participar-hi s'inclouen tenir 18 anys, un mínim sentit del ritme i certa disponibilitat horària

Compartiu aquesta història

Percussió Ganxona organitza dues jornades de portes obertes dirigides a totes les persones que vulguin conèixer el món de la percussió i puguin estar interessats en formar part d’aquest grup de la nostra ciutat. Les sessions tindran lloc el 18 i el 25 de setembre.

Marc Massallé, responsable del conjunt, ens explica que amb aquesta activitat arrenquen la nova temporada. També recorda que entre els requisits que calen per participar en les jornades es troba tenir més de 18 anys.

Des del grup de percussió es demana que els interessats tinguin un mínim de sentit del ritme i també certa disponibilitat horària, a més de ganes d’aprendre.

En aquestes dues jornades, les persones que hi participin es trobaran amb tot l’equip de percussió i diversos instruments. A cada participant se li ensenyaran a tocar diversos instruments, perquè així es pugui adaptar a les necessitats que tingui el conjunt en cada moment.

Qui estigui interessat en participar en aquestes jornades pot enviar un correu electrònic a info@percussioganxona.cat

El més llegit

I després