I després

Aquest dijous s’inaugura l’exposició ‘Viatge efímer’ de Gerard Mas dins el Creativa’t

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 30 de març a les 6 de la tarda s’inaugura l’exposició ‘Viatge efímer‘ de l’artista Gerard Mas, que es podrà veure fins el 9 d’abril a l’Antic Hospital de Sant Feliu. Aquesta mostra s’emmarca dins la 7a edició del Creativa’t, on els alumnes de segon de batxillerat artístic de l’INS Sant Elm fan el comissariat i la producció de l’exposició d’un artista de Sant Feliu. Gerard Mas ens explica què es podrà veure en aquesta mostra.

 

En Gerard ens comenta com ha estat participar en aquesta edició del Creativa’t, on ha obert el seu taller als alumnes perquè coneguessin el seu sistema de treball.

 

Per la seva banda, la Judith i l’Andrea, dues de les alumnes de batxillerat artístic que participen per primera vegada en el Creativa’t, ens comenten com viuen aquesta experiència.

 

Aquest any, i com a novetat respecte a la passada edició, el Creativa’t s’enllaça amb el festival de la llum LumLab. Gerard Mas ha creat per a l’ocasió una obra anomenada ‘3 dies combustió’ que s’encendrà el divendres 7 d’abril a les 11 del matí a l’Antic Hospital i que estarà encesa durant els tres dies que durarà el festival.

Pel que fa a l’exposició ‘Viatge efímer’, mostrarà diferents obres amb un fil conductor: el cicle de la vida. A través de figures femenines, nadons, figures humanes i d’animals i elements que formen part de la vida. El recorregut de la mostra clourà amb l’obra final creada pel LumLab, on es veurà aquest factor efímer del nom. Serà una gran peça de cera que representa el recorregut vital i la seva fi.

El més llegit

I després