I després

Mascanada 6 proposa una jornada cultural i creativa aquest dissabte als Jardins Juli Garreta

Compartiu aquesta història

Mascanada 6 organitza per aquest dissabte 1 d’abril una jornada cultural i creativa que tindrà lloc als Jardins Juli Garreta durant tot el dia, dirigida als socis i també als no socis de l’entitat. Aquesta activitat coincideix amb la trobada anual que organitzen entre els seus associats. La proposta començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins la 1 de la matinada. Marc Calvet, un des responsables de Mascanda 6, ens ho explica.

 

L’activitat se celebrarà com l’any passat als Jardins Juli Garreta, un espai adient per la proposta tal i com ens explica en Marc.

 

Entre les propostes que es podran gaudir durant tota la jornada hi ha tallers de fibres vegetals, escultura i geometria i un altre de fer música amb apps. També es parlarà de llibres amb Miss Raisa, escriptora, poetessa, coach i influencer. També hi haurà concerts amb Jose Alberto Aznar, alumnes de l’INS Sant Elm i Sabrina Banfi Trío, entre altres. També, a partir de les 2 de la tarda, es farà el ‘Paella&Songs’ amb la seva fusió gastromusical. Els tiquets per aquesta activitat es poden adquirir al web de l’entitat, a mascanada6.com. En aquesta mateixa pàgina podeu consultar totes les activitats previstes per dissabte.

El més llegit

I després