I després

Es confirmen les dates de la segona edició del festival de la llum LumLab de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, el festival de la llum de Sant Feliu tindrà una segona edició aquest proper mes d’abril, coincidint amb la Setmana Santa.

En concret durarà tres dies, del 7 a 9 d’abril, una jornada menys que l’any passat.

Ho explica Núria Cucharero, regidora d’Esdeveniments de ciutat de Sant Feliu.

El LumLab és un festival on es presenten diferents propostes artístiques amb la rellevància del tractament de la llum en diferents colors, formes i intensitats tant en espais exteriors com en d’interiors

La programació d’enguany conté 8 propostes en diferents espais de la ciutat i algunes d’elles amb identitat pròpia guixolenca, ja que inclou iniciatives de l’institut Sant Elm i d’artistes locals com Gerard Mas. També entitats com Mascanada6, el Club nàutic o els Llops de mar tindran protagonisme en aquesta segona edició del festival de la llum, que s’encetarà amb una proposta inaugural amb el mar com a protagonista i amb una creació especial de Nueveojos, el mateix estudi de produccions audiovisuals que va fer la inaugural de l’any passat o l’exposició digital de l’espai del Thyssen de l’estiu passat.

El LumLab és la proposta cultural de la nostra ciutat pels dies festius de la Setmana Santa i l’aposta per atreure visitants durant aquells dies festius.

El més llegit

I després