I després

La nova Oficina Turisme s’obrirà el pròxim dia 27

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja ha anunciat la data prevista d’obertura de la nova oficina de Turisme de la ciutat, situada a la casa Masó de la Rambla.

Serà d’aquí a 10 dies, el dilluns dia 27, tot i que la previsió del consistori és poder fer la inauguració el dimecres 29 a la tarda.

La intenció del consistori és poder garantir uns dies de rodatge de la nova oficina abans de la Setmana Santa, que serà una prova de foc per la nova instal·lació, en parlava l’alcalde, Carles Motas, ahir a Ràdio Sant Feliu.

Aquesta nova oficina, que substituirà l’actual del Monestir, té uns 320 m2 i, a banda de ser referent d’informació i recepció de turistes, també serà la nova seu dels serveis de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que fins ara estaven a l’estació de busos.

L’espai estarà dividit en dues parts ben diferenciades, una primera d’oficines i sales de reunions per les àrees de turisme i Promoció Econòmica i una segona per a l’atenció directe d’usuaris de l’oficina de Turisme amb tres mostradors.

La nova oficina, que ara última els darrers treballs de condicionament, incorporarà pantalles digitals d’informació i jocs interactius sobre la nostra ciutat.

El govern sempre ha defensat la nova ubicació, molt més cèntrica, de la nova oficina de turisme.

La casa Masó de la Rambla, que fins fa uns anys era la seu d’una entitat bancària, va ser adquirida per l’Ajuntament fa uns anys i al 2021 es va decidir transformar-la en la seu de la nova oficina de turisme i del servei d’empresa de la ciutat.

Les obres, que van començar fa uns mesos, tenen un pressupost previst d’entorn als 450.000€.

El més llegit

I després