I després

Nota de Tots per Sant Feliu: “Ple absolut en la presentació de Carles Motas com a candidat a l’alcaldia”

Compartiu aquesta història

Nota de Tots per Sant Feliu:Ple absolut en la presentació de Carles Motas com a candidat a l’alcaldia

Centenars de persones assisteixen a la presentació de Carles Motas com a cap de llista de TSF. L’acte ha volgut repassar la feina feta aquests darrers anys amb algun apunt als projectes de futur

Més de 400 persones acompanyen TSF en el que és el primer dels actes de cara les eleccions municipals del mes de maig. L’acte, celebrat aquest divendres al vespre, va servir per presentar a Carles Motas com a candidat a l’alcaldia. De manera molt propera i en format entrevista, Motas va repassar distesament com han estat els darrers quatre anys al capdavant del govern.

La presentació es va centrar en explicar quina ha estat la gestió de TSF a la ciutat durant una legislatura que ha vingut marcada, principalment, per la pandèmia però durant la qual s’han desenvolupat més projectes que mai. Al llarg de l’entrevista es va posar sobre la taula que amb l’objectiu clar de fer un Sant Feliu millor, el govern encapçalat per TSF ha treballat de valent en el desenvolupament de projectes històrics per la ciutat com és la creació d’aparcaments o la millora de carrers i places a tots els barris però també en el benestar dels ciutadans amb l’arranjament de voreres, la renovació dels parcs infantils o els busos del transport urbà.

Carles Motas va recalcar que “si s’han invertit molts diners al carrer és pel compromís i el treball intens d’un partit que el que vol per sobre de tot és fer un Sant Feliu millor”. El candidat a l’alcaldia de TSF va deixar clar que té les ganes, la força i l’equip per continuar millorant la ciutat els propers anys.

El més llegit

I després