I després

El Baldiri Reixach se suma al programa de tutoria en matemàtiques dirigit a alumnes vulnerables

Compartiu aquesta història

L’Escola Mossèn Baldiri Reixach és un dels centres que porta a terme el programa de tutoria en matemàtiques ‘Math tutoring’, un projecte que s’impulsa des de la Fundació Bofill. L’objectiu del programa és assolir l’èxit educatiu a través de la millora en l’aprenentatge de les matemàtiques de l’alumnat de 6è de primària que es troba en situació de vulnerabilitat. El director del centre, Joan Casamitjana, ens explica que una desena llarga d’alumnes del centre hi participen.

 

Casamitjana destaca que aquest programa “és un els molts projectes i activitats que fem per aconseguir l’èxit educatiu i el benestar emocional dels nostres alumnes, un dels pilars bàsics de la nostra educació”.

Sant Feliu és un dels 23 municipis de Catalunya on es du a terme aquest programa, que es fa en sessions setmanals d’una hora i mitja en horari extraescolar on l’alumnat hi rep l’atenció i el suport que necessita per avançar en el procés d’aprenentatge de les matemàtiques.

Segons els resultats de les últimes proves de competències del Departament d’Educació al final de l’etapa de primària, hi ha una caiguda general en matemàtiques, una tendència que es manté des de l’any 2019.

El més llegit

I després