I després

Anna Vicens publica el documental “Viure el Passat” recordant temps de postguerra

Tracta sobre la vida al col·legi de les germanes Carmelites Vedrunes als anys 40 a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Anna Vicens ha publicat a Youtube un documental que tracta sobre la vida al col·legi de les germanes Carmelites Vedrunes a Sant Feliu de Guíxols, de 1930 al 1949. El col·legi Guixolenc va ser fundat l’any 1826 per Santa Joaquima de Vedruna.

Porta per títol “Viure el passat”, és un vídeo digital de 30 minuts, cret l’any 2009. L’autora ens explica que va crear aquest documental amb la finalitat d’ensenyar-lo a les seves companyes d’escola, amb l’ajuda de Carme Palahí amb la qual va fer la recerca de les fotografies i tot el material que va necessitar per crear-lo.

La realització va anar a càrrec de la mateixa cineasta, amb el suport del seu marit, el desaparegut Antoni Ferrer Gallego, a més de l’assessorament de Judith Albertí i la seva neta Anna Ferrer Albertí, les veus de Carme Palahí Fuertes, Laura Oliver, Silvia Duch i Teresa Serra Tarditi. També hi col·laboren Jaume Cervera, Martí Girona, Lluis Palahí, Paradeda Feliu o Jordi Planas entre d’altres.

La sensibilitat i el rigor amb què l’Anna Vicens tracta els seus documentals, sempre tenen una destacada assistència de públic.Podeu veure el documental, aquí sota.

El més llegit

I després