I després

Aquest diumenge se celebra al Pavelló de La Corxera “La Copa Dojo Sant Feliu 2024”

Hi participaran més de 100 karateques, molts d’ells d’elit a nivell de club, d’entre 4 i més de 60 anys

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 12 de maig de 8 a 15h, se celebra al Pavelló de la Corxera “La Copa Dojo Sant Feliu 2024”. És la tercera vegada que aquest campionat de nivell internacional se celebra a la nostra ciutat. Hi participaran més de cent atletes d’alt nivell d’Espanya, França i Andorra que tenen entre 4 i més de 60 anys. Les modalitats esportives que es representaran seran kata individual, kata per equips en diferents categories, kata família i kata i combat musical.

Oriol Perramon, Director del Club Esportiu Dojo Sant Feliu, ens parla de l’esdeveniment.

El Club Guixolenc hi participarà amb 14 esportistes acompanyats de la coach i karateca Rim Ahmed, i el Director i també coach esportiu, Oriol Perramon.

L’escola de karate Dojo Sant Feliu promou l’ensenyament del karate shito ryu, creat pel gran mestre Kenwa Mabuni. Forma part de la Shito kai Girona Costa Brava que fomenta el karate a la província de Girona i promou els vincles amb altres escoles de la Shito Kai Mundial.

La Copa està organitzada pel Club Esportiu Dojo Sant Feliu, sota la direcció d’Oriol Perramon, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. L’entrada és gratuïta. Per més informació podeu entrar al web karatesantfeliu.cat

El més llegit

I després