I després

Guíxols des del Carrer mostren la seva sorpresa “agradable” per la zona verda d’aparcament a La Corxera

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem mostren la seva sorpresa “en tot cas agradable” per les zones verdes d’aparcament que se situaran a La Corxera un cop acabin les obres d’adequació i millora que es faran les properes setmanes en aquest espai.

Els Comuns expliquen que ara fa 6 mesos el govern va portar a votació la modificació de les tarifes de la zona blava i que en aquella sessió plenària “els Comuns ja ens vam mostrar contrariats per les propostes de modificació que, una mica a corre cuita, presentava el govern”, destacant el fet de “voler convertir l’aparcament de La Corxera en zona blava per a tot l’any”.

La formació explica que va plantejar “la necessitat d’utilitzar La Corxera per regular l’aparcament cèntric de la ciutat com a zona verda” i que “la resposta negativa del govern a totes les propostes plantejades va fer que el grup dels Comuns presentés al·legacions”. Així valora l’actual situació el regidor de la formació, Jordi Lloveras.

Els Comuns afirmen que l’Ajuntament va desestimar al Ple de gener les seves al·legacions però que “rectificar és de savis” i que “en tot cas ens congratulem que la nostra proposta al final hagi tirat endavant”.

El més llegit

I després