I després

Han començat els treballs per elaborar el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i d’Ocupació Guíxols-Vall d’Aro

Amb aquest Pla, els municipis de Sant Feliu de Guíxols, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i Santa Cristina d'Aro disposaran d'un instrument per actuar eficaçment davant els futurs reptes

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols, Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i Santa Cristina d’Aro ja han començat els treballs que han de portar al desplegament del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i d’Ocupació que ha d’ajudar al desenvolupament econòmic d’aquests municipis en els propers anys, com també a fomentar la creació d’ocupació.

Amb aquesta acció es vol que el tres ajuntaments disposin d’un instrument que permeti una actuació més eficaç davant els reptes que el desenvolupament econòmic i social del territori plantegen. També es vol permetre a la ciutadania una millora en la seva qualitat de vida, com també l’impuls de la iniciativa i la innovació empresarial.

La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, destaca que amb aquesta eina s’optimitzen els recursos de cada municipi.

Aquestes tasques d’estudi van iniciar-se al mes de març i s’allargaran fins a finals d’aquest 2024. En elles, es parlarà amb tots els implicats dins dels municipis per així obtenir un anàlisi acurat.

Des de principis d’any s’estan realitzant diverses formacions conjuntes als tres municipis per començar a optimitzar recursos. En total s’han realitzat, fins ara, 14 formacions d’empresa i emprenedoria i 18 formacions d’ocupació, a les quals hi han assistit 300 persones des del passat mes de gener.

El més llegit

I després