I després

Aquest cap de setmana se celebra la 71a edició del certamen Guíxols Flors

A més de la tradicional exposició i concurs de flors, també hi hauran diversos punts florals, sortida matinal, obertura de l’Ermita de Sant Elm, visita guiada “Nit dels Museus”, i es confeccionaran catifes de flors als carrers Jacint Verdaguer, Rutlla, Sant Antoni i Hospital

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 11 i diumenge 12 de maig se celebra a Sant Feliu de Guíxols la 71a edició del certamen Guíxols Flors. Un any més hi tindran lloc el concurs i l’exposició de flors, que es traslladen al Monestir. L’horari de l’exposició serà dissabte de 17h a 21h, i diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h. Dissabte a les 20h serà el torn del lliurament de premis.

També hi haurà sortida matinal, a les 9.30h des de l’Ermita de Sant Amanç, en la qual es coneixeran diverses plantes de l’entorn de Sant Feliu de Guíxols. Anirà a càrrec de Mònica López, membre del grup de natura Sterna.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, anima a tothom a passejar per Sant Feliu aquest cap de setmana, per gaudir d’aquesta nova edició en la qual es porten molts mesos treballant.

A més, el Centre Ocupacional Tramuntana ha realitzat a la Placeta Sant Joan, un punt enjardinat. També hi hauran les tradicionals catifes de flors, que s’adaptaran a l’actual situació de sequera, i en les quals diverses escoles de la ciutat col·laboren en l’elaboració de manualitats amb motius florals.

Dissabte a partir de les 8.30h es confeccionaran les catifes de flors en els carrers Jacint Verdaguer, Rutlla, Sant Antoni i Hospital. Estaran visitables fins diumenge a les 14h. L’esdeveniment floral està organitzat per l’Associació de Festes amb la col·laboració de la Colla de carnaval “Els Grillats”, Cafeteria l’Arc, Espai Ganesha i el servei comunitari de l’Ins Sant Elm i Cor de Maria – Sant Josep.

La presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Río, ens ho explica.

També dissabte d’11h a 14 h estarà oberta al públic l’Ermita de Sant Elm decorada amb flors. I el mateix dissabte a partir de les 22h hi haurà la visita guiada “Nit als Museus” al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Una activitat gratuïta, amb inscripció prèvia. Per més informació us podeu dirigir al Museu al 972 82 15 75, o bé a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després