I després

25 artistes participen al període cultural de La Nau Blau dels propers 5 mesos

Es tracta d'un projecte del grup Estèsia en col·laboració amb Aleph, NauArt, l'escola d'art Llotja, l'escola d'Art de Sant Feliu, a més d'artistes consagrats i emergents de la nostra ciutat

Compartiu aquesta història

La Nau Blau de Sant Feliu de Guíxols engega un nou cicle cultural que s’allargarà durant els propers 5 mesos a la ciutat. Es tracta d’un projecte del grup Estèsia de Barcelona, que estarà acompanyat per l’agrupació Aleph, NauArt, centre de creació de Barcelona, Escultors de l’escola Llotja de Barcelona, l’Escola d’Art de Sant Feliu de Guíxols, a més d’artistes consagrats i també emergents del municipi.

La proposta cultural inclou també actuacions de teatre de la mà d’Arnau Viladebó, com també de cursos intensius de cap de setmana impartits per Joan Fargo.

Aquest ampli projecte també “vol transmetre idees i l’art en general, compartir i inspirar”, destaca l’organització. Des d’aquesta mostra col·lectiva es poden descobrir “mirades actuals i personals, lliures de limitacions, alterant i alliberant colors, explorant amb materials, textures, formes i conceptes, incloent també elements representatius de l’evolució tecnològica i social actual”, expliquen els organitzadors.

Pel que fa als 25 artistes paricipants, per part d’Estesia hi haurà Anna Torres, Carme Miquel, Rosa Atzur i Gaietà Mistieri i de l’Agupació Alpeph es comptarà amb Manel Marzo Mart. També hi participaran artistes consagrats de Sant Feliu com Ana María Gutiérrez i Carles Piqueras.

Pel que fa als membres de l’Escola d’Art de Sant Feliu de Guíxols, hi seran Mercè Costa, Quima Bas, Carme Pla, Conxita Comas i Marta Rutllant i els artistes emergents seran Helena Gil i Ely Roca.

Els escultors de l’Escola Llotja de Barcelona que hi participaran seran Lidia Sevilla, Josep Roca i Neus Relats i pel que fa als pintors del centre de creació NauArt, hi exposaran Alex Arcones, Mercè Pijem, Maikel Menéndez, Laura Conesa i Sabrina Delgadillo. Podeu consultar totes les dates i horaris a través del web de La Nau Blau fent clic aquí.

El més llegit

I després