I després

A partir del 2 de gener comencen les activitats relacionades amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Sant Feliu

Les Carteres Reials arribaran per mar al Passeig de Rius i Calvet el 4 de gener a les 18.30 hores. El dia 5, ho faran el Reis a partir de les 7 de la tarda

Compartiu aquesta història

A partir del proper dimarts 2 de gener comencen les activitats relacionades amb l’arribada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient a Sant Feliu de Guíxols. La primera de les propostes dirigides als més petits de la casa és l’arribada de la comitiva dels Patges Reials, que seran els dies 2 i 3 de gener al Museu de la Joguina, a La Rambla. Allà, rebran a totes les nenes i nenes que s’hi acostin. Ho faran de 7 a 8 del vespre.

De cara al dijous 4 de gener serà el torn de l’arribada de les Carteres Reials. Ho faran a partir de les 18.30 hores, per mar, sobre unes embarcacions que arribaran fins al Passeig de Rius i Calvet. Com és tradicional, estaran acompanyades d’un castell de focs artificials i també d’una comitiva d’embarcacions de l’Associació Llop de Mar, l’Associació El Fortim i Club Nàutic de la nostra ciutat.

Un cop hagin desembarcat, la comitiva farà un recorregut fins al Monestir, on saludaran a les autoritats. Els assistents també podran gaudir d’un mapping i d’un petit castell de focs des de la Torre del Fum. Un cop acabi, les nenes i nens podran entregar les cartes a les Carteres Reials.

De cara al divendres 5 de gener donarà inici la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient, amb sortida a les 7 de la tarda. El recorregut començarà a la rotonda del carrer Canigó i seguirà per la carretera de Girona, la Placeta Sant Joan, La Rambla, el Passeig de Mar i l’Avinguda Juli Garreta, per arribar finalment al Monestir.

Allà, Ses Majestats presentaran les seves ofrenes al pessebre i seran rebudes per les autoritats. Tot seguit, es farà el tradicional parlament des del balcó principal del Monestir, es projectarà un mapping i en acabar, les nenes i nens podran entregar les seves cartes als Tres Reis Mags d’Orient.

El més llegit

I després