I després

El Xaloc organitza una nova edició de la Sant Silvestre Ganxona i el Primer Bany de l’Any

La cursa se celebrarà el 31 de desembre a la tarda i el bany, el primer de gener a la 1 del migdia

Compartiu aquesta història

L’Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols organitza una nova edició de dues de les propostes tradicionals per acabar l’any i començar el següent. Es tracta de la cursa Sant Silvestre Ganxona i del Primer Bany de l’Any, que tindran lloc a la ciutat el proper 31 de desembre i l’1 de gener, respectivament

La cursa començarà a les 6 de la tarda amb sortida des dels Jardins Juli Garreta. Una hora abans, de les 17 i fins les 17.45 hores, s’obriran les inscripcions a la carpa situada al mateix punt de sortida. Es tracta d’una prova no competitiva que es pot fer corrent o caminant.

El president de l’entitat, Josep Maria Esteva, ens parla de la cursa i de les dues distàncies que es poden fer.

Les inscripcions per la prova tenen un preu de 7 euros, tot i que els menors de 12 anys no han de pagar.

Pel que fa al Primer Bany de l’Any, se celebrarà el dia 1 de gener a la platja gran de Sant Feliu i compta amb la col·laboració del Centre Excursionista Montclar. L’activitat començarà a les 13.00 hores i les inscripcions estaran obertes a partir de les 12.30.

Es farà al sector de platja situat a l’alçada de l’Ajuntament, on hi haurà un espai gran habilitat per accedir a la sorra abans d’entrar a l’aigua. Les dues activitats compten amb el suport del consistori de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després