I després

Confirmats els 25 equips que participaran a La Volta que sortirà des de Sant Feliu el 18 de març

Hi participaran els 18 millors equips del mon de l'UCI World Team i els 7 convidats per l'organització

Compartiu aquesta història

La 103a edició de La Volta Ciclista Catalunya ha confirmat els 25 equips que participaran en la propera edició 2024 que tindrà la seva sortida a Sant Feliu de Guíxols el dia 18 de març. La prova es diputarà fins el 24 del mateix mes.

Als 18 millors equips del món, que formen l’UCI World Team i que ja tenen assegurada la seva plaça, s’hi afegeixen els set equips que l’organització ha convidat, que són el Lotto Dstny i IsraelPremier Tech, el BurgosBH, Caja RuralSeguros RGA, Equipo Kern Pharma, EuskaltelEuskadi i UnoX Pro Cycling Team.

Des de l’organització destaquen que en aquesta nova edició es podrà gaudir “del millor ciclisme mundial” en un total de 7 etapes, amb sortida des de Sant Feliu en la primera i amb final a Barcelona, en la darrera. 

A falta de confirmar-se el recorregut oficial que conformarà les set etapes, l’organització ja té definits els equips participants que convertiran el territori català “en el centre neuràlgic del ciclisme mundial amb la presència d’alguns dels millors ciclistes del món”, desatquen.

El més llegit

I després