I després

A la venda les entrades de la nova pel·lícula del Cicle Gaudí ‘Upon Entry’

Es podrà veure el divendres 16 de febrer a les 9 del vespre a la quarta planta del Monestir

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades per veure la propera pel·lícula del Cicle Gaudí de cinema català ‘Upon Entry’. El film està protagonitzat per Bruna Cusí, Alberto Ammann, Ben Temple, Laura Gómez i dirigit per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez.

La pel·lícula es podrà veure el divendres 16 de febrer a les 9 del vespre a la Sala Abat Panyelles del Monestir, a la quarta planta de l’edifici.

La proposta explica que Diego, un urbanista veneçolà, i Elena, una ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida.

La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York, són conduits a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d’inspecció desagradable pels agents de duanes. Un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar.

El més llegit

I després