I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ANUNCI DE FEINA DEL SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL
El Servei d’Ocupació Municipal de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engeguen el Programa Formació i Treball subvencionat i están buscant per la seva oferta d’ocupació:
Lampistes amb titulació acadèmica, personal per manteniment d’espais públics, vigilants municipals i neteges forestals. Els requisits que s’han de complir per poder formar part del procés de selecció son:
-Persones majors de 45 anys
-Inscrits imprescindible a l’oficina de treball de Palamós
-Que no estiguin percebent cap tipus de prestació ni subsidi
-Que tinguin experiència en les ocupacions demanades
Per més informació us podeu dirigir a les oficines de treball de Palamós o al Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu, al primer pis de l’estació d’autobusos.
El termini finalitza el pròxim dilluns dia 19 d’octubre. També podeu trucar al telèfon 972 32 70 33 o enviar un correu electrònic a som@guixols.cat.

500 SOM

 

XERRADA “LES AVENTURES DEL CÀNCER”
El proper dilluns, 19 d’octubre, a les 19:00 h. a la Casa Irla del carrer Algavira, amb motiu del “Dia internacional contra el càncer de mama”, s’ha programat la xerrada “Les aventures del càncer”, organitzada per la delegació a Sant Feliu de Guíxols d’Oncolliga Girona, destinada a malalts de càncer i familiars. Una exposició des del punt de vista personal on es proposa: “El càncer és una malaltia, la vols convertir en una aventura?”.
Es farà la presentació del conte per acolorir “Les aventures del càncer”, a càrrec de Vanessa Nueda, ganxona afectada per aquesta malaltia, que ha portat a terme diverses iniciatives per a la millora del tractament i que disposa d’un blog i Facebook anomenat “El crep de mi vida”.

500 crep

 

NOU APARCAMENT PER A 70 VEHICLES
Els veïns del carrer Aden, Iris, Surís, Pitarra, Antoni Ferrer i altres de la zona, a més de veure asfaltats els seus carrers, a partir d’ara tindran la possibilitat de disposar d’un nou aparcament a la zona que esponjarà el sector, amb una capacitat per a una setantena de vehicles. Es troba a la part alta de la fàbrica Buscarons, a la cantonada Aden/Antoni Ferrer, que si bé segueix el pendent del carrer, no suposarà cap problema pels usuaris
Es tracta d’un espai particular de gairebé 1.500 metres que la propietat cedeix temporalment a canvi de la compensació de l’IBI i un lloguer tou pactat.
Tot i que en un primer moment es contemplava amb paviment de sauló, finalment s’asfaltarà i senyalitzarà. Comptarà amb una torre central que il·luminarà l’espai, una actuació que puja al voltant dels 53.000 euros i que, en principi se cedirà per cinc anys.
En un parell de setmanes s’espera que pugui acollir els vehicles dels veïns.

500 APARCADEN

 

XERRADA PER A PERSONES AFECTADES DE FIBROMIÀLGIA
El proper dilluns, 19 d’octubre a les 19:00 h. es portarà a terme al Centre Cívic Vilartagues la xerrada “Escolta el teu cos”, a càrrec de Nuri Puig (Terapeuta, Homeòpata i Acupuntora) i Nuri Pérez (Psicòloga clínica), destinada a les persones afectades de Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple, per a la qual cosa es demana als assistents que prescindeixin de perfums i colònies.
L’activitat l’organitza la seu territorial de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) al Baix Empordà, que compleix 15 anys i que ofereix altres serveis a les persones afectades que poder consultar en el següent arxiu: ACAF – Baix Emporda Activitats oct-des 2015 que conté les activitats de tota la comarca.
Per més informació us podeu adreçar a la coordinadora local Anna Mª Sánchez (695412051) o bé a la coordinadora de la seu territorial del Baix Empordà (696 932 180), Lali Murillo.

500 FIBRO

 

ES CONFIRMEN LES DATES DEL TRIAL COSTA BRAVA A SFG
El Motoclub 2D Trial Costa Brava ha informat que els dies 28 i 29 de novembre se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols, la VI edició del trial clàssic Costa Brava.
Hi participaran uns 300 participants arribats des del Regne Unit, França, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Andorra, etc. Està confirmada la participació de grans campions de l’època com Manel Soler, Jaume Subirà, Fred Michaud, Lluís Gallach, Xavier Miquel, etc.
El paddock de la prova estarà situat al Port de Sant Feliu i la darrera zona serà al Passeig, on l’organització oferirà dinar als participants.

500 TRIAL

 

EXPOSICIÓ PÚBLICA DE DUES MODIFICACIONS DEL POUM
Com ja varem avançar, un nou vial que naixerà al giratori de la Ronda Nord comptarà amb una nova sortida que anirà a parar a la part del darrera del Mercadona, un vial que donarà accés a la zona industrial de Bujonis, on un promotor privat projecta la construcció d’aproximadament 50 noves naus.
Tant la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en el Sector Bujonis Nord SMU-03 i entorns, com un altre denominat Pla Especial Urbanístic del Càmping Sant Pol, es troben en exposició pública a les dependències d’Urbanisme, a la segona planta de l’Ajuntament fins el 16 de novembre, per consultar la documentació, escrita i gràfica, i els seus expedients, presentar al·legacions o suggeriments.
També, en compliment del programa de participació ciutadana, es poden concertar entrevistes amb els tècnics redactors del projecte, prèvia concertació d’entrevista amb l’Àrea d’urbanisme de l’Ajuntament al telèfon 972.32.70.13. Consulteu l’edicte sencer: ARXIU POUM

500 GIRATORI

 

MARATÓ DE CONCERTS A LA CASA IRLA
Des del passat dimecres s’està portant a terme a la Casa Irla una marató de concerts que es va iniciar amb el de She Owl (Itàlia) i el de King Size Slim (Regne Unit) el dijous.
La desfilada de formacions internacionals continua aquest divendres, 16 d’octubre amb la Fantastic Irlastic Band (aka Twancoras) amb la jam més boja.
El dissabte, 17 d’octubre hi actuaran Marisa Anderson (USA, experimental blues guitar) & Isasa (Madrid, guitarra acústica, ex-A Room With a View).
Diumenge 18 d’octubre ho faran Midnight Sacavengers (Austràlia, rock fosc i balades) & Frauband (Austràlia, garage & blues).
Tots els concerts són gratuïts, comencen a les 21 h. (excepte els diumeges que començen a les 17 h.) i es pot fer una donació voluntària. Els organitzadors d’aquesta cataracta de concerts demanen recolzament per tal de conservar la música en directe a la ciutat amb la garantia de la qualitat de les actuacions que estan programant.

500 anderson

 

RENOVACIÓ INTEGRAL DEL LIDL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Des de l’11 d’octubre el supermercat Lidl de Sant Feliu de Guíxols resta tancat per les obres de remodelació integral de l’establiment que s’allargaran fins el 12 de novembre, data en què es farà la reobertura. Entretant s’està aconsellant als clients que durant aquest període s’adrecin al de Platja d’Aro, a l’establiment que la marca ha actualitzat i modernitzat, a més del que ha inaugurat recentment a uns metres del camp de futbol de Palamós.

500 LIDL

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 17 d’octubre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví A – Llagostera
12,30 h. Cadet B – Palamós
16,00 h. Futbol Empreses, La Pansa – Torderenc

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu

09,00 h. Preinfantil Masculí – Grifeu
09,00 h. Mini masculí B – Quart
10,30 h. Mini Masculí A – Masmitjà
12,00 h. Cadet Femení – Palafolls
16,00 h. Senior Femení – ADEPAF
17,30 h. Sots-25 – La Bisbal

Diumenge, 18 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”

17,00 h. AD Guíxols B – Maçanet

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30 h. Infantil A – Quart
17,00 h. Vilartagues CF – Anglès

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet Masculí B – Pompeu Fabra
12,00 h. Cadet Masculí A – Blanes
500 GUÍXOLS

 

El més llegit

I després