I després

KABARRET25 AL CONCURS DE TEATRE AMATEUR

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 18 d’octubre a les 6 de la tarda es representa al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer l’obra Kbarret25 de la companyia Filagarsa de Molins de Rei, tot encetant l’onzena edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols per al qual l’Agrupació Teatral Benet Escriba ha seleccionat un total de deu obres.
Kbarret25 és una creació i producció de la pròpia companyia dirigida per Ermenegild Siñol i que compta amb la direcció musical d’Oriol Pidelaserra
La pròpia companyia apunta que “Kbarret neix amb la voluntat d’endinsar-nos en un gènere nou, el cabaret. Un gènere canalla, picant i atrevit que fa una crítica àcida de ta societat. Oferirà números musicals i coreogràfics, monòlegs, drama i comèdia, i una història on reflexionarem sobre la vida que portem tots plegats.
La vida s’ha convertit en una cursa perillosa per demostrar que som millors que els altres, per tenir més que els altres. Correm i correm cap enlloc mentre la vida sens escapa. I jo us pregunto, per què? Per què correu? Digueu-me una cosa. Sabeu divertir-vos?
Kbarret és un local de varietés on un elenc de 6 artistes donen vida a infinitat de personatges. Encapçalats per Madame Kiss, la mestressa del local, trobarem a Eros, el mestre de cerimònies, a la Glamourosa Rubí, a la seductora Gata Maula, l’humor de Sinatra i a la nova estrella La Trepa.
Junts formen una gran família. I com succeeix en la majoria d’elles hi trobarem friccions, gelosies i enveges. L’èxit i la fama són un preuat tresor de llums de neó, on aquests, sovint, ens ceguen i no ens deixen veure l’abisme que hi ha al darrera del fracàs. Molt pocs estan preparats per assumir-ho”.
Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10 a 13h. i de 16 a 19h. Diumenges i festius de 10 a 13h. i també el dia de la funció a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’inici.

El més llegit

I després