I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOTA DE PREMSA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
Guíxols des del carrer-Entesa ha enviat una nota als mitjans on, amb l’enunciat “Sant Feliu a la cua de la transparència”, anuncia que proposarà en el Ple de dijous vinent l’elaboració d’un Pla Estratègic de Transparència que inclogui una sèrie de demandes que contindrà la moció, els motius i les línies generals de la qual podeu consultar en la nota que trobareu en el següent arxiu: NOTA GDC

500 gdc

 

LA CUP GUÍXOLS INAUGURA LOCAL AMB LA PRESÈNCIA DE BENET SALELLAS
L’ Assemblea Local de la CUP inaugura aquest dissabte, 29 de gener el seu nou local del carrer Almeria, 17 Guíxols , espai que també posen a disposició de tots els ciutadans. A l’acte d’inauguració hi assistirà el parlamentari de la CUP, Benet Salellas. Tota la informació la podeu consultar en el següent COMUNICAT

500 CUP

 

NOTA DE 2 ACTIVITATS DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA, DE L’ANC
Guíxols per la independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), informa de dues activitats que se celebraran el proper dissabte, 30 de gener a Cornellà i el 7 de febrer que organitza la Plataforma en defensa de l’Ebre. Podeu consultar la nota així com la forma de participació i contacte en el següent arxiu: ARXIU ANC

500 gxi

 

3 NOTÍCIES DE L’AQUÀTIC CLUB XALOC
1)
Crònica de la participació a la Lliga Catalana de Natació amb Aletes celebrada a les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani de Barcelona.
2) El nedador ganxó Max Martínez va aconseguir tres medalles a la lliga mundial de natació amb aletes.
3) Aquest diumenge, 31 de gener se celebra la Travessia No a la Fred, amb dues distàncies.
Cròniques i informació de les tres activitats en el següent ARXIU 3 NOTÍCIES

500 TRAVESSIA

 

ALUMNES DEL GAZIEL VISITEN L’AJUNTAMENT
Alumnes de primer A i primer B de Primària de l’Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols, varen fer la setmana passada una de les seves sortides realitzant una visita a l’Ajuntament de Sant Feliu, que incloïa una trobada amb l’alcalde.
Carles Motas els va convidar a fer una simulació del ple municipal, on es varen votar mocions com per exemple, si s’han de posar deures. Ja us podeu imaginar el què varen votar els alumnes. Tot seguit un apartat de precs i preguntes de la cinquantena de protagonistes que preguntaren: “per què hi ha gent bruta que deixa els excrements de gos?”, “ets alcalde tot el dia?”, o “pots fer tot el que vols?”.
Aquest tipus de visites formen part de la relació d’activitats que diverses escoles del municipi porten a terme per tal de prendre contacte amb les activitats que s’hi porten a terme, com ho han estat en les darreres setmanes les visites al Museu d’Història.

500 GAZIEL

 

ESPECTACLE FAMILIAR I TALLER A LA BIBLIOTECA
Aquest dissabte, 30 de gener, a les 11:30 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, espectacle familiar i taller destinat a nois i noies de 6 a 12 anys, “Meravellosa Alícia” , el clàssic d’Alícia al país de les marevelles, a càrrec de l’actriu Núria de Calella i Mireia Còrdoba.
Les places són limitades. Inscripcions a la Biblioteca, telèfon: 972324057 o bé al correu: biblioteca@guixols.cat

500 BIBLIOTECA

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
Divendres 29 de gener, 21:00 h.: Grateful Blues (Girona, blues)
Grateful Blues neix l’any 2006 com a format de duet acústic de country blues, al retrobar-se aquests dos músics després d’una dècada d’aventures individuals. Manel Rost va viure nou anys al sud dels Estats Units, col.laborant amb músics del país i Lluís Figueras va viure durant deu anys a Irlanda formant part de diverses bandes.

500 GRATEFUL

 

CRÒNICA DE L’OBRA DE TEATRE “AGNÈS DE DÉU”
Durant tota la temporada del XIè Concurs de Teatre Amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols, Lluís Serra redacta una crítica de les obres que es representen al Teatre-Auditori Municipal.
En aquest cas es tracta d’Agnès de Déu que va anar a càrrec de la companyia Enric Borràs i la crònica de la qual podeu consultar en el següent arxiu: CRÒNICA TEATRE

500 AGNES

 

El més llegit

I després