I després

PRESENTACIÓ CARTELL I ACTIVITATS DEL CARNAVAL

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts s’ha fet al saló de sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el lliurament oficial del cartell del Carnaval 2016, dissenyat per Global Gràfic, que David Vilardebó ha lliurat a l’alcalde, Carles Motas, i als regidors de Festes: Geòrgia Linares, Laura Serrano i David Oliveras, que l’han presentat als mitjans d’informació i que al vespre havien de lliurar a la colla Els Trempats que, amb motiu del seu desè aniversari, seran els encarregats de nomenar el seu Carnestoltes.
Vilardebó va explicar la filosofia del cartell, un camaleó enmig de la nit, que el dissenyador ha escollit per dues raons: Una, inspirada en els moviments i comportaments polítics de tot ordre que s’estan vivint en els darrers temps i una altra per la transformació, que com el camaleó, permet l’excusa del Carnaval per canviar d’aspecte mitjançant les disfresses. Afegia que havia situat al camaleó en un ambient nocturn per localitzar-lo en la rua del vespre del divendres.
La regidora Geòrgia Linares, en nom de l’equip de regidors, va declarar que estaven molt contents i satisfets amb el treball resultant de l’encàrrec realitzat a Global Gràfic ja que mostra una imatge innovadora, que defuig de la reiteració en les màscares de sempre i que permet interioritzar i exterioritzar, a través d’un rostre camaleònic, totes les variants que es vulguin representar dins del Carnaval.
Linares, comunicava que al vespre es faria el primer acte del Carnaval, que consisteix en el lliurament del cartell a la colla del Carnestoltes i que, tot seguit, es distribuirà per tota la ciutat per tal d’anunciar el actes, dels quals us avancem els d’aquest cap de setmana:

-Divendres 29 de gener: Inauguració de l’exposició “10 anys de Trempats”, a les 20:00 h. al pati de l’Ajuntament

-Dissabte 30 de gener: Cercavila Carnavalesca
, a les 11:00 h. amb les Colles de Carnaval Ganxones i el Carnestoltes 2016 pels carrers de la zona de Vilartagues, per fer el repartiment oficial de cartells i programes del Carnaval 2016. Sortida: Pàrquing Camp Municipal de Futbol de Vilartagues.
A les 21:00 h. Sopar de Colles i presentació del Carnestoltes. Sopar popular (cadascú se’l porta) al Pavelló La Corxera. Després, ball i festa amb Nouso.
*Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval). Obertura de portes per preparar el sopar, a les 19.30 h.

-Diumenge 31 de gener: Cercavila Carnavalesca
a les 10.30 h. Passada amb els Reis i Reines Carnestoltes i Percussió Ganxona per fer el traspàs de “La Bomba” al Carnestoltes 2016. Sortida: Plaça Monestir.
Tot seguit: Concentració i cercavila amb les Colles de Carnaval Ganxones i el Carnestoltes 2016 per fer el repartiment oficial de cartells i programes del Carnaval 2016. L’animació anirà a càrrec de Pep Callau i la Cia. Pepsicolen. Sortida: Placeta Sant Joan

CAMALEO_

 

El més llegit

I després