I després

DETINGUT DESPRÉS DE PERDRE 5 KG DE MARIHUANA

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Guíxols – Baix Empordà van detenir el dia 16 de gener un home, de 22 anys, de nacionalitat saudita i veí de Roda de Ter (Osona), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
El migdia del 16 de gener les mossos van rebre l’alerta d’un possible robatori en un domicili de la població de S’Agaró. Uns testimonis van veure vàries persones sortint d’una casa i carregades amb sacs de plàstics. A causa del fort vent i perquè algunes de les bosses es van esparracar en introduir-les al maleter d’un cotxe, van sortir volant cabdells de marihuana, que es van escampar pel terra.
Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar una escampadissa de cabdells secs de marihuana, però les persones que la portaven ja havien marxat. Els agents van recollir els cabdells i van comptabilitzar més de 5’5 quilos de substància.
Seguidament, els mossos van veure que el vidre de l’habitatge d’on havien sortit els individus estava trencat. Van comprovar que dins del domicili no hi havia ningú però tot estava regirat i en diverses estances hi havia restes de marihuana pel terra, així com restes de bosses.
La unitat d’investigació , que es va fer càrrec del cas, va localitzar el propietari de la finca que va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
Els mossos van iniciar la recerca del vehicle que els testimonis havien descrit. Aquest va ser localitzat sota un pont de l’autovia C-31. El vehicle desprenia una forta olor a cremat, les claus estaven posades al contacte i dins del maleter hi havia restes de marihuana.
El mateix dia els investigadors van localitzar i detenir, a Sant Feliu de Guíxols, el propietari del vehicle. L’home va manifestar que se li va avariar i el va deixar sota el pont. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
El detingut, que té antecedents, van passar el 18 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el quan en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

El més llegit

I després