I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTIVITAT A L’ESCOLA D’ADULTS – AFOCO
Divendres a l’Escola d’Adults-AFOCO es va fer un acte de presentació de la revista digital “La Tornada” i de la xarxa d’intercanvi lingüístic “Coneix-te, coneix-nos”. Com a activitats complementàries es va comptar amb una taula rodona d’intèrprets i compositors de música en català a Sant Feliu: Tina Gorina (Els de sempre i Coral del Monestir), Josep Andújar (cantautor) Josep Pujol “Llibori” (Albert i LLibori, Colla Jacomet i Quercus) i Josep Cullell (Borinots, Pangea i Bruc). Es va tancar l’activitat amb l’actuació de Carme Palahí & The Pinks.

500 AFOCO

 

GUÍXOLS SOLIDARI DEMANA COL·LABORACIÓ
L’equip ganxó Guíxols Solidari, que participarà a la sisena edició de la Tailwalker Intermón Oxfam format per Raquel Mayo, Jordi Nievas, Mireia Sepúlveda i Verónica Lahoya a més de Yolanda Lahoya i Jorge Donaire a l’equip de suport, demanen col·laboració per fer el màxim d’aportació possible a aquesta iniciativa solidària.
La prova està programada pel 4 d’abril amb recorregut de 100 km en menys de 32 hores i arribarà a Sant Feliu a través de la Via Verda. L’any passat hi varen participar 356 equips de 6 persones i es varen recaptar 770.000 euros. https://www.facebook.com/GUIXOLS-SOLIDARI-176065502487551/?fref=ts

500 TRAIL

 

“CARTAS DE AMOR” NOVA PUBLICACIÓ D’ÀNGEL LOZANO
Aquest dijous a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, Àngel Lozano presenta el seu segon llibret de poemes anomenat “Cartas de Amor”, 32 poemes d’aquest jove de 19 anys en els quals s’endinsa en les vivències personals i la perspectiva que té de diverses problemàtiques socials enquistades en la societat actual.
Aquesta publicació és la continuació d’una d’anterior editada el 2015 anomenada “Una mirada de vida”, ambdues autoeditades, que té un preu de 8 euros, un dels quals comenta que destina a beques de menjadors.

500 ANGEL

 

NOVA JUNTA GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA – ANC
Després de la presentació de candidatures als càrrecs dels Secretariat Territorial Local, Guíxols per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, va celebrar dissabte 20 de febrer, eleccions per tal de ratificar i renovar la junta actual: amb Alba Malagelada, al capdavant, com a coordinadora; Marc Franquesa, com a secretari, que repeteixen en el càrrec; i, Lluís Sureda, que pren el relleu a Albert Català, com a tresorer. Aquest equip, a més, es veurà recolzat per en Josep Albertí i diversos vocals.
Es va fer una crida a tots aquells que es vulguin afegir i participar en el projecte per arribar als indecisos i fer possible la independència i la creació del nou país, “mitjançant una societat civil activa que ha de vigilar i empènyer les nostres institucions per tal d’assolir els nostres objectius”.

500 ANC

 

SORTIDA DEL CE. MONTCLAR A LA RUTA MEGALÍTICA DE CALONGE
Aquest diumenge, 28 de febrer, el Centre Excursionista Montclar organitza una sortida a la Ruta Megalítica de Calonge. La sortida serà a les 8 del matí de l’estació d’autobusos de Sant Feliu on s’hi anirà amb vehicles particulars.
Es visitaran les coves prehistòriques (uns 7 km), dinar, cafè, visita al museu, dolmen i menhir de Puig ses Forques. Possible acompanyament del C.E.C Colonico i de l’Ateneu Calongí Cal portar: Esmorzar, dinar, aigua, capelina, calçat adequat, roba d’abric Cal confirmar l’assistència abans del 25 de febrer És obligatori que tots els participants tinguin assegurança de muntanya. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui sofrir una persona que assisteixi a la sortida sense federar. Per informació: Telèfon: 661253273 o bé correu: c.e.montclar@gmail.com

500 CALONGE

 

ACTIVITATS A LA TAVERNA CAS ROMAGUÉ
– Dimecres 24 de febrer 21:00 h. : QUIZ FREAK, joc de preguntes de temàtica freak (pelis, series, còmics, etc.) confeccionades per l’Associació Arocinema.
– Dijous 25 de febrer 21:00 h. : OPEN MIC, vine a cantar les teves cançons.
– Divendres 26 de febrer 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND a l’escenari principal (St Feliu/UK, Country, Western & Skiffle).
– Dissabte 27 de febrer, 21:00 h. : Gipsy NUR Project (França/Bcn, chanson francesa & jazz manouche).
– Diumenge 28 de febrer, 17:00 h. : JON CREEDEN (Canadá, folk punk) & CHRIS SNELGROVE (Canadá, folk punk).

500 CAS ROMAGUÉ

 

AQUEST CAP DE SETMANA, BOTIGA AL CARRER A SFG
Dissabte matí i tarda i diumenge al matí, a Sant Feliu de Guíxols, Botiga al carrer a la Rambla Vidal, carrer Verdaguer, carrer Major i carrer Sant Antoni.
Hi haurà activitats infantils durant tot el dia i sorteig de cinc àpats i d’una nit d’hotel per a dues persones. Per poder participar a qualsevol de les dues activitats, cal demanar les butlletes que es lliuren amb les compres realitzades en els comerços. L’associació de comerciants informa que en cas de pluja es traslladaria a la setmana vinent.

500 BOTIGA_

 

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
Guíxols des del carrer torna a enviar una nota de premsa, en aquesta ocasió on fa referència a la noticia que ja varem publicar en què la UGT denunciava l’acomiadament d’una treballadora de l’Asil Surís que gestiona la Fundació Guíxols Surís en què el sindicat demanava que l’empresa reconegués la improcedència de l’acomiadament: nota acomiadament GdC

500 asil

 

El més llegit

I després