I després

Exposició “Torrent Buch, entorn creatiu” al Castell de Benedormiens de CPDA

Compartiu aquesta història

El proper dissabte dia 27 de febrer a les 19h. Tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Torrent Buch, entorn creatiu” al Castell de Benedormiens de Castell-Platja d’Aro.
Aquesta exposició mostra l’entorn creatiu de l’artista Josep Torrent Buch, “El pintor de la Costa Brava” i mostra la trajectòria artística de l’artista des de la infantesa, escola de belles arts a Barcelona a “La Llotja”, el període de la guerra civil espanyola, i finalment l’època més prolífica i comercial que va dels anys 50 als 80 del segle 20. Amb un total de 65 obres que han vingut de diferents col•lecions particulars i del propi Fons Josep Torrent Buch.
Es porta a terme per celebrar el centenari del naixement de l’artista, que començà l’any passat (2015) al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, on obté més de 15.000 visites durant els mesos d’estiu, i continua aquest any al Castell de Benedormiens de Castell-Platja d’Aro, del 27 de febrer al 3 d’abril del 2016. Visitarà també les Ciutats de Girona i Barcelona fins l’any 2017. La figura d’un gran artista com Torrent Buch, bé mereix ser recordada amb la seva emblemàtica obra, que va donar peu als especialistes en art de l’època a anomenar-lo el pintor de la Costa Brava.
I que millor que fer-ho en ocasió tan important com és la commemoració del centenari del seu naixement, i poder admirar la seves obres, moltes d’elles inèdites i no vistes mai fins ara.
La inauguració d’aquesta exposició i poder será aquest dissabte dia 27 a les 19h. al Castell de Benedormiens.

El més llegit

I després