I després

RECULL DE NOTÍCIES DE PLATJA D’ARO, SANTA CRISTINA I PALAMÓS

Compartiu aquesta història

EL CORREDOR DE PLATJA D’ARO JORDI GAMITO PARTICIPARÀ A L’EVEREST TRAIL RACE

Dijous comença la vuitena edició de l’Everest Trail Race a Jiri (Himàlaia de Nepal). El corredor català Jordi Gamito de l’equip The Elements, classificat tercer a l’Ultra Trail del Mont Blanc, torna a la competició després de pujar al podi l’any passat. Formarà parella amb la corredora brasilera Manu Vilaseca que debuta a la competició.
Durant 6 etapes els atletes recorreran 160 km i superaran física i mentalment 29.000 metres de desnivell acumulat.
A la zona del Solukhumbu on es disputa la cursa només es pot arribar a peu on amb helicòpter.
Els corredors faran un recorregut entre els 2.000 i els 4.100 metres d’altitud. Al seu pas observaran colossos com l’Everest, el Lhotse, l’Ama Dablam, el Tamserku, el Kagtega o el Kongde.


TARDOR A L’ESPAI RIDAURA DE SCD’A

Diumenge 18 de novembre a les 19 hores a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, concert a càrrec dels alumnes de l’escola Suzuki Music Schools of westport and orange, amb la participació especial dels alumnes de l’Escola de Música de Palafrugell i el Conservatori l’Energia.
El dissabte 24 de novembre a les 18 hores, al mateix espai, Cine fòrum Musical amb l’obra Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare.
Més informació a espairidaura@santacristina.cat i www.santacristina.cat


EL MÍTIC MAGIC PARK EN PROCÉS DE DESMUNTATGE ABANS DE L’ENDERROC

Segons informa el DDG, ja ha començat el procés d´obres que ha d’acabar amb l’enderroc de l’històric centre d’oci de Platja d’Aro, el Magic Park.
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va concedir la llicència per dur-ho a terme a la nova propietat –un grup amb capital gironí que va comprar aquest any les instal·lacions a la família Xufré– i, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé, de moment ja s’han retirat diferents elements, com ara lavabos i instal·lacions elèctriques, uns treballs interiors i previs a l’enderroc de l´antic complex d’oci.
Paral·lelament al procés que ha d’acabar amb l’enderroc de les intal·lacions del Magic Park, tancat el setembre de l’any passat, la propietat també tramita amb l´Ajuntament el projecte dels usos que tindrà en el futur.
El regidor d’Urbanisme ha concretat que hi haurà un hotel, locals comercials i aparcament. Hi haurà dues plantes soterrades, la més baixa de les quals serà per a aparcament i l´altra, per a aparcament i locals comercials. La planta baixa i l´entresol també seran per a locals comercials i, a partir d´aquí i cap amunt, establiment hoteler.


PALAMÓS JA DISPOSA D’UN ESPAI PER A GOSSOS A LA PLATJA GRAN

Segons informa el DDG, l’Ajuntament de Palamós ha posat en funcionament la zona específica per a animals de companyia que s’ha ubicat a la platja Gran de Palamós i que té una superfície d’uns 1.300 metres quadrats i amb accés al mar, que se situa en l’àmbit d’aquesta platja més proper al final del terme municipal, aproximadament entre el carrer de Nàpols i el carrer del Mar.
La zona específica per a animals de companyia a la platja Gran s’habilitarà només temporalment, entre l’1 de novembre i el 15 de març, període en el qual els gossos podran accedir-hi acompanyats dels seus propietaris i anar-hi deslligats.


 

El més llegit

I després