I després

MOR ALS 56 ANYS EN GUILLERMO DE “LA GOLETA”

Compartiu aquesta història

Per Josep Andújar

El passat dimarts va morir a l’edat de 56 anys en Guillermo Castaño, conegut disc-jockey ganxó que regentava el bar musical La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols.
Els funerals se celebraran a la parròquia Mare de Déu dels Àngels, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, aquest divendres, 9 de novembre, a les 4 de la tarda.

La detecció d’un càncer a l’estiu va precisar realitzar sessions de quimioteràpia, però la malaltia estava molt avançada i fou ingressat a la clínica Teknon, on malgrat tots els esforços no va poder respondre de forma positiva al tractament.

En Guillermo va treballar en diversos establiments fent de disc-jockey, cambrer i d’empresari (Casa Pedro, Pub Surf, Stay ) i, des de l’any 2000 amb la seva companya, Anna Pérez Illas, regentant La Goleta.

Plegats, no només feien les delícies dels clients punxant estils musicals que no es podien gaudir en altres locals, sinó que durant aquests 18 anys han cedit el seu local a grups i solistes nous i consolidats de tots els gèneres musicals, especialment de l’escena independent així com a disc-jockeys de tot Catalunya, aconseguint programacions estables tant necessàries a les nits de Sant Feliu.

Per desig propi, la tarda-nit d’aquest mateix divendres, després del funeral, La Goleta romandrà oberta i tres dels seus grans companys de professió, anomenats Los 3 Technores, oferiran una sessió especial en homenatge a la persona que sempre els hi va obrir les portes.

Les xarxes socials són testimoni de l’estima, tant dels músics i disc-jockeys com clients, que lamenten la marxa d’una persona afable i entranyable que ens delectava amb les seves sessions, i de ben segur que serà recordat a la seva cabina, una talaia des d’on controlava l’ambient del seu local.

Per tant, l’activitat continuarà, tal i com varen acordar amb l’Anna en els seus darrers moments de vida, per tal que Sant Feliu continuï comptant amb l’activitat d’aquest establiment emblemàtic que sempre acull als noctàmbuls de la ciutat per fer-hi la darrera copa.

El més llegit

I després