I després

EL PDECAT CRITICA LA GESTIÓ DE LES OBRES A RIUS I CALVET

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PDeCAT ha fet arribar un escrit on valora el projecte del sector de Rius i Calvet, que inclou la reforma de l’espigó del sector.

El grup encapçalat per Dolors Ligero destaca que “el projecte de Rius i Calvet no compta amb el consens que requereix una obra que canvia la fisonomia del passeig i de la façana marítima”.

També comenten que “en aquest tram s’han eliminat els bancs i els balcons de pedra, la barana i els arcs de ferro d’en Gandol, que vesteixen el nostre passeig i que ens distingeixen de la resta de poblacions costaneres”.

Des del PDeCAT afirmen que no estan en contra de la renovació ni de la modernització de Sant Feliu, però que per a una obra com aquesta s’hauria de tenir en compte l’opinió dels ciutadans i que l’equip de govern “no els hi ha donat aquesta oportunitat”, referint-se a que “a cap programa polític apareixia aquesta transformació, i, per tant, els ciutadans no ho han pogut votar”.

El PDeCAT critica que “primer eliminaven l’escultura La Costa Brava (La Pepita despullada), després van talar els oms, van cobrir de formigó la base de la font i ara volen posar formigó a l’espigó com si no en tinguéssim prou amb el de les grades que construeixen a la platja”.

Teniu accés a la nota completa si cliqueu aquí.

El més llegit

I després