Després de l’aturada estiuenca de les obres de Rius i Calvet, aquestes es reprenen el 17 de setembre amb la pavimentació del passeig i la preparació dels esgraons que baixen fins a la platja.

En roda de premsa aquest dimecres al migdia l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, ha destacat una de les novetats, que és la finalització de la plaça on s’ubicarà l’escultura coneguda com “Pepita” de Joan Rebull, que ha estat en restauració des que va ser retirada del seu lloc original el mes de març passat.
Es col.locarà sobre una làmina d’aigua que cau en cascada per tot el voltant.
També s’hi ubicarà un plafó informatiu sobre la història de la figura.

Motas considera que aquesta nova ubicació és més “digna” i un espai on “lluirà molt més”.
El regidor de l’àrea d’economia i organització del consistori, Josep Melcior Muñoz, en destaca la seva nova situació:

Serà reconeguda i visitada sabent quina és la seva història, quin és el seu autor, cosa que fins ara passava desapercebuda totalment, excepte per aquells que per atzar passaven per aquella zona.

L’alcalde també ha informat de la reparació que es farà de l’espigó de Garbí i la seva  conversió en un passeig-mirador accessible per tothom.
Està previst que la licitació estigui adjudicada cap al mes de novembre amb un periode d’execució de dos mesos.
Aquesta informació la podreu ampliar el cap de semana al matí a través dels nostres informatius i escoltar-ho en diferit  des del  web a l’apartat “A la Carta”, en declaracions del regidor d’urbanisme Josep Saballs.

També està en marxa la creació d’uns lavabos a la part de la platja de Palm Beach, accesibles per tothom.
La previsió és que l’obra estigui acabada al febrer o principis de març, si es segueix amb els terminis actuals. Els costos segueixen dins el previst.