PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA “ALERTASANTFELIU”
Aquest dijous al migdia, a la Cambra de Comerç, s’ha presentat “AlertaSantFeliu” davant de més de 50 persones que han omplert la sala.
És una plataforma que s’ha constituït  per “defensar el patrimoni urbanístic, cultural i mediambiental”.
Segons la nota feta arribar als mitjans, “arran de les darreres actuacions urbanístiques de l’ajuntament de la ciutat, la reforma del passeig Rius i Calvet, la construcció d’infraestructures sobre el moll medieval i les muralles centenàries i altres, ha anat creixent una onada de protestes de la ciutadania expressades en les xarxes socials”.
La mesa ha estat composta per la periodista Carme Casas, l’escriptor Toni Sala, el poeta i escriptor Narcís Comadira i Ramon Gascons, en representació  d’Amics de Tossa i d’SOS Costa Brava.
La plataforma ha mostrat també un escrit adreçat als Presidents Quim Torra i Carles Puigdemont.
Podeu consultar el seu texte de presentació aquí.

 

PRESENTACIÓ I DEBAT DEL VIATGE EN VELER “EL GUÍXOLS PEL MÓN”
Dos joves de Sant Feliu estan decidits a fer una volta al món en el seu vaixell adaptat per la travessia.
La sortida està prevista pel proper 7 d’octubre i abans realitzaran una festa on, qui vulgui, pot col.laborar amb la causa. Tindrà lloc al Tinglado del port, amb obertura de portes a partir de les 19h. d’aquest dissabte dia 8.
A les 20 hores tindrà lloc la presentació i el debat. A les 21, sopar pica-pica i concert en directe d’Ignasi Blas. A les 22.30 DJ Oceania i Fran de los Mares. A la mitjanit DJ Pobo.
Podeu llegir tota la seva història clicant aquí.

 

TORNEN ELS DIUMENGES MUSICALS  A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
Tots els diumenges de setembre, a les 18:00, la visita a “Natura en evolució. De Van Goyen a Pisssarro i Sacharoff” compta amb l’al.licient dels concerts d’alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.
El primer d’aquests microconcerts és aquest diumenge dia 9 a càrrec de Marc Escobar, un jove violoncel.lista amb molta musicalitat i talent que oferirà un repertori amb obres del barroc fins al romanticisme. La durada serà d’aproximadament 30 minuts.

 

XX JOCANTIC I MERCADISC
Aquest dissabte 8 de setembre, de 10 del matí a 8 del vespre, a la Rambla Vidal, tindrà lloc el XX Jocantic, on es podran contemplar i adquirir joguines d’altres temps i que van marcar una època. És una activitat organitzada per l’ajuntament de Sant Feliu.
I per diumenge XX Mercadisc, organitzat per l’AAMA60 i l’ajuntament, on els col.leccionistes poden trobar des de la música més actual a la que només està editada en vinil. Es podrà visitar a la Rambla Vidal de 10 del matí a 9 del vespre.

 

CANTADA D’HAVANERES
Aquest dissabte 8 de setembre, dins la XXIV Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu, l’Associació de Veïns Molí de Vent organitza una cantada que anirà a càrrec de “Llops de Mar”.
Aquesta actuació tindrà lloc a la plaça Girona a partir de les 10 de la nit.
Aquesta mostra va néixer amb l’objectiu d’evitar que quedés endreçada a la memòria una forma de comunicació, divertiment i d’entreteniment, a més de fer un homenatge a aquells cantaires i testimonis, vius o desapareguts, que van confegir la seva petita història dintre de les tavernes.

 

XERRADA SOBRE COHABITATGE SÉNIOR A SFG
El proper dissabte 22 de setembre tindrà lloc una activitat dirigida a la captació de nous socis interessats en el projecte Walden XXI, una cooperativa de cohabitatge sénior sota el model d’us, promocionat per Sostre Cívic.
Aquest projecte tracta de rehabilitar un hotel cèntric de Sant feliu i convertir-lo en apartaments com a alternativa a les clàssiques residències per persones grans.
Tindrà lloc al Centre Cívic Vilartagues.
Les places són limitades. Us podeu inscriure a través del mail: info.walden21.sostrecivic@gmail.com

 

NOVA TEMPORADA DE LA CASA IRLA
Aquest dissabte dia 8, a partir de les 19 hores, tindà lloc la inauguració de l’exposició d’Uwe Geest “Blauzonen”, una mostra dedicada al mar.
Segons Lluís Ivern “Traspua delicadesa i poesía en cadascun dels grans de sorra que componen el seu treball. Terres que, vingudes d’arreu del món, endreça creant delicats matisos que són el terreny d’unes justes i mesurades notes de color, d’exquisida musicalitat visual”.

 

SORTIDA AL GRAN TEATRE DEL LICEU
Tindrà lloc el proper 10 d’octubre i será per veure l’òpera “I puritani”, de Vincenzo Bellini. La immortal història d’amor en el context de les guerres de religió entre protestants i catòlics fa de marc per a aquest títol netament romàntic.
La sortida és des de Sant Feliu.
El preu, que inclou autobús, és de 85 euros. El preu normal a taquilla són 154 euros. La durada es d’aproximadament 2 hores i 45 minuts. Les places són limitades.
Ja podeu reservar les vostres entrades a l’oficina de turisme, a l’edifici del Monestir.

 

XXIX EXPOSICIÓ FILATÈLICA I DE COLECCIONISME A SANT FELIU
Es podrá visitar del 8 a l’11 de setembre a l’antic hospital del carrer Hopital de Sant Feliu.
Aquesta edició té com a tema central el 125è. aniversari de C.E. Sant Josep, sobre el qual girarà la mostra.
És una activitat organitzada per l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de la ciutat.

 

CONCERTS AL TZVR CLUB
El dijous dia 12 de setembre, al seu local de la carretera de Palamós 266, actuacions d’Erico Ayotte, amb el seu folk punk, i Yalla Stockings amb el pop que el caracteritza, des dels Estats Units. També hi prendrà part Navratilova, cantautor de Sant Feliu.
Les actuacions s’iniciaran a les 21h. Preu 5 euros.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA

DISSABTE  8 DE SETEMBRE
Al camp de Futbol Josep Suñer, E.F. Sant Feliu:

10.30 h. Aleví A – Begur
10.30 h. Benjamí A – Unió
11.00 h. Benjamí E – La Pera
12.30 h. Infantil B – Bescanó
16.00 h. Triangular Cadet B – Sant Gregori – Blanes
18.00 h. Juvenil B – Tordera

Al camp de Futbol de Vilartagues:

17.00 h. Futbol d’empreses Bar Moreda – La Pansa

DIUMENGE 9 DE SETEMBRE
Al camp de Futbol Josep Suñer, E.F. Sant Feliu:

11.00 h. Aleví C – FE Palamós
11.00 h. Benjamí B – Farners
12.30 h. Cadet A – Figueres
17.00 h. AD Guíxols – Caldes