I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DONES GANXONES – DONES DEL MÓN
Des del SIAD Sant Feliu s’informa que aquest diumenge, 31 de maig se celebrarà la VII Jornada d’Intercanvi cultural als Jardins Juli Garreta des de les 10:00h. fins les 13: 30h.
Les actuacions començaran a partir de les 11:30h. i el lliurament de premis del concurs fotogràfic a les 11:45h.
En aquesta jornada hi solen participar més d’una vintena d’associacions i un munt de dones emprenedores que han promogut un intercanvi de coneixements i han visibilitzat la diversitat cultural de les dones de Sant Feliu. Es considera que l’aportació econòmica i social del treball de la dona és un dels factors imprescindible per fer-la visible.

500 DONES

 

NOTA DEL PARTIT POPULAR DE CATALUNYA A SFG
“Els populars de SFG, volen donar les gràcies als 369 votants que van confiar amb la llista local amb un 4,53%. Tenint en compte que aquestes eleccions han estat més en clau sobiranista que no pas local, amb la qual cosa els populars, hem quedat fora del consistori municipal 2015 – 2019.
Això comporta un esforç a nivell local addicional i fer política des de la banqueta, felicitem a la resta de forces polítiques que han aconseguit representació municipal”.

500 PPC

 

CELEBRACIÓ DEL X ANIVERSARI DE “LA MANDUCA”
La Manduca celebra el 10è aniversari de la seva fundació i el dissabte, 6 de juny, organitzen una festa a la Plaça i Safareigs del Puig coincidint amb el Mercat Ecològic i Artesanal.
A les 9 obertura del mercat.
D’11 a 12h, taller d’Hort Urbà amb l’Engràcia Valls, enginyera tècnica agrícola.
De 12 a 13h, xerrada “Com s’identifica un producte ecològic?” a càrrec de Carles Molinero (inspector del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, CCPAE, al Baix Empordà).
A les 13h Música en directe amb Carme and ThePinks.
A les 14h Arrossada EcoVegetariana a càrrec del chef Marc Coloreu i voluntariat de la Manduca.
Compra de tiquets per a l’arrossada al preu de 7 € a discos Sol Negre, forn Can Dubé, carnisseria Auger i cooperativa La Manduca.

500 MANDUCA

 

ITV PER A CICLOMOTORS A SANT FELIU
Un any més i per tal de facilitar i habituar als usuaris de ciclomotors de fins a 49 cm³ que han de passar obligatòriament la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a realitzar aquest tràmit, el dilluns, 22 de juny de les 9 del matí a la 1 del migdia, es desplaçarà fins l’aparcament de La Corxera, enfront de la seu de la Policia Local, una Unitat Mòbil ITV per poder fer la revisió dels ciclomotors de més de tres anys.
Amb aquest servei els usuaris de motocicletes no s’han de desplaçar fins a Palamós per revisar les condicions de seguretat i el control d’emissions d’aquest tipus de vehicles.
Atesa la important afluència de motocicletes i el període de temps per fer la inspecció, s’aconsella demanar hora anticipadament per garantir la inspecció.
Per reservar hora cal trucar al telèfon 902 31 32 31 o bé accedir a través d’Internet al web: www.citaprevia.cat També hi ha un telèfon d’informació que és el 972 492 888.
S’aplicaran les tarifes d’ITV aprovades per la Generalitat de Catalunya i s’aconsella portar la següent documentació: Targeta d’ITV (fitxa tècnica del vehicle). el permís de circulació del vehicle a inspeccionar i el resguard de l’assegurança.

500 ITV

 

S’ANUNCIA LA INDIKETES ADVENTURE RACE
La Indiketes Adventure Race arriba novament a la Costa Brava amb molta força i novetats després de la reeixida edició del 2014. Els propers 20 i 21 de juny Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro acolliran la tercera prova de la Copa Catalana de Raids d’Aventura, organitzada per la Ass. Esp. Matxacuca. L’exigència de la prova augmenta, aquest any l’esdeveniment, es renova i passsa a ser una cursa de 30 hores, convertint-se en una de les més llargues d’aquesta modalitat a Catalunya. Els equips participants hauran d’afrontar més de 140km alternat disciplines com trekking, caiac, via ferrada, natació i bicicleta tot terreny. A més, durant la carrera, trobaran proves especials com el tir amb arc. Tot el recorregut es realitza amb orientació mitjançant mapes en els quals hauran de localitzar “Check points” distribuïts pel terreny; tot plegat emmarcat en els espectaculars paratges que contenen els massissos de l’Ardenya i Les Gavarres. Tota la informació en aquests arxius: Nota de prensa 1 – IAR2015 i Boletin 1 – IAR 2015

INDIKETES

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 30 de maig
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
TORNEIG DE L’AMISTAT
Categoria Prebenjamí
De 09,00 h. a 20,00 h.

Pavelló Municipal La Corxera
Club Bàsquet Sant Feliu
10,30h Preinfantil Femení- Vedruna
12,00h Infantil masculí – escolapies

Diumenge, 31 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols-Vilamalla

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
TORNEIG DE L’AMISTAT
Categoria Benjamí
De 09,00 h. a 14,00 h.

500 ESPORTS

 

El més llegit

I després