I després

LA CUP TINDRÀ UNA REGIDORIA A SFG

Compartiu aquesta història

Després de l’avançament que la nostra emissora feia al migdia d’aquest divendres, més tard la CUP ha distribuït la següent nota entre els mitjans:
“La Junta Electoral dóna per vàlids dos vots anul·lats durant l’escrutini del diumenge i la CUP de Sant Feliu de Guíxols vol mostrar la seva alegria pel fet que finalment ​els membres de la Junta Electoral de Zona del Baix Empordà, a última hora d’aquest matí, han ​validat, per unanimitat, les dues paperetes anul·lades durant l’escrutini del 24 de maig​.
La Junta ha considerat que els dos vots que s’havien anul·lat a la CUP Guíxols, concretament a la mesa 1-1-B de Sant Feliu (emesos amb paperetes oficials, destinades als electors que viuen a l’estranger) corresponien per llei a aquesta candidatura.
El següent pas que farà la CUP Ganxona serà valorar, en assemblea, la nova situació que s’obre amb la presència d’un regidor de la CUP a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i consensuar els passos a seguir.
Encetem una nova època amb la possibilitat de treballar per a què l’Ajuntament giri cap a un model de ciutat socialment just, amb la possibilitat d’accedir a informació crucial per entendre i valorar les decisions que es prenen al nostre consistori i fer-les arribar al poble. Obre la porta a projectes indispensables com un Ateneu Popular i moltes qüestions clau de la nostra ciutat.
Podem dir amb orgull que ja hem fet història, i que la lluita tant sols acaba de començar”.
Dijous, després del Ple Ordinari entrevistàvem a Jordi Vilà i li referíem aquesta possibilitat que es podria produir l’endemà. El portaveu republicà declarar que la democràcia és així i que ell preferia que se li mantingués el regidor però que si la decisió era que es els dos es donaven per bons, donarien la benvinguda a la CUP i els felicitarien.

Arxiu Resolució: RESOLUCIÓ JUNTA ELECTORAL

 

El més llegit

I després