I després

GUANYADORES EN CONCURSOS D’ESCRIPTURA

Compartiu aquesta història

Recentment han arribat un parell de bones notícies de guixolenques que han participat en els Cursos d’Escriptura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, conduïts per l’escriptora Núria Martí Constans.
D’una banda, aquest passat divendres 22 de maig es va donar el veredicte del 1r concurs Bibliorelats, i dels 75 relats presentats el de Josefina Coll, “S’ha de llegir”, ambientat a la Biblioteca de Sant Feliu, és un dels 19 triats i que s’editaran en un llibre publicat per Arola Editors. El llibre es presentarà dins la Setmana del Llibre en Català (4-13 de setembre, esplanada de la Catedral de Barcelona).
http://bibliorelats.blogspot.com.es
Per altra banda, el passat 18 d’abril, Montserrat Moré va guanyar el 1r premi en la categoria literària pel relat “Cabòries” (d’entre 33 participants), en el VI Concurs Literari Gent Gran que organitza la Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols / Vall d’Aro: http://www.rsf.fm/9-noticies-9-imatges-de-sant-feliu-7
Tots els relats d’aquest concurs els podeu trobar a la Biblioteca de Sant Feliu, per si voleu llegir-los.
Tant Josefina Coll com Montserrat Moré són membres actives de la Biblioteca, a través dels seus Cursos d’Escriptura, del Club de Lectura o d’altres activitats que s’hi organitzen.
El proper Curs d’Escriptura tindrà lloc el mes d’octubre d’enguany (divendres a la tarda); pel que fa al Club de Lectura, conduït per l’escriptor guixolenc Toni Sala, les trobades són cada primer divendres de mes a la Biblioteca, a les 20:30 h. Si voleu més informació, dirigiu-vos a la Biblioteca, al carrer Joan Surís, 28 -34 ; 972 32 40 57 ; biblioteca@guixols.cat .La cultura té premi.

El més llegit

I després