I després

MÉS SOBRE LA INDIKETES ADVENTURE RACE

Compartiu aquesta història

Ampliem la informació que ja havíem avançat sobre la Indiketes Adventure Race que se celebrarà a la subcomarca de la Vall d’Aro (Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro), els propers 20 i 21 de juny i que pertany a la tercera edició de la Copa Catalana de Raid d’Aventura organitzada per l’Ass. Esp. Matxacuca.
Enguany l’exigència de la prova augmenta ostensiblement, atès que l’esdeveniment es renova i passa a ser una cursa de 30 hores, convertint-se en una d eles més llargues d’aquesta modalitat a Catalunya.
Els equips participants s’hauran d’enfrontar als més de 140 Km. alternant disciplines com el trekking, kayak, via ferrada, natació i bicicleta de muntanya i, a més, durant la cursa, trobaran proves especials com el tir amb arc. Tot el recorregut es realitza amb orientació mitjançant mapes, en els quals hauran de localitzar “Check points” distribuïts pel terreny; tot això emmarcat en els espectaculars paratges que amaguen els massissos de l’Ardenya i Les Gavarres.
Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la incorporació d’una plataforma de seguiment GPS per no perdre detall de l’evolució de la carrera en temps real, aproximant l’esdeveniment a familiars i públic en general.
La Indiketes Adventure Race està composta per una modalitat d’aventura, de 9 hores, i una altra d’iniciació de 4, amb l’objectiu d’acostar aquesta pràctica esportiva a diversos públics. Ambdues se celebraran durant la jornada del diumenge.
Els premis, valorats en més de 2.000 €, els aporten firmes col·laboradores com ara Columbus, Merrell, Twonav, Cebe, Trangowold, tiendadeorientacion.com Codylife, Ace Stickers, així com establiments locals com ara Kayak Center,SFG, Dive Different, i Parc Aventura SFG.
El director de la cursa serà en Jose Pérez Clara i per informació poder contactar al correu: indiketesraid@gmail.com o bé consultar el web: http://indiketesraid.blogspot.com.es /

El més llegit

I després