I després

11 DE GENER: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

DOS ALUMNES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS PREMIATS EN UN CONCURS DIGITAL

Lara Quiroga Clapés del col.legi Sant Josep i Elm Ortega Edo del centre Cor de Maria han quedat finalistes en la categoría individual de la 16ª. Edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia convocat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, acompanyat de la regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, i dels responsables de Girona Centre d’Aqualia, Robert Rosell i Pere Lloveras, els han lliurat una càmera digital aquàtica.

Al concurs podien participar tots els infants de 3er. i 4art de primària dels municipis on Aqualia està present.
Els treballs dels dos alumnes han estat triats entre els més de 8.000 provinents de l’estat espanyol i Portugal.


VORA 2.500 PERSONES PARTICIPEN AL PARC INFANTIL DE NADAL “GANXÓ PARC”

Entre els dies 27 de desembre i 3 de gener va tenir lloc una nova edició del parc infantil de Nadal Ganxó Parc al pavelló municipal de La Corxera.
Vora 2.500 persones es van apropar al recinte per gaudir de les diverses activitats dirigides a nenes i nens d’1 a 14 anys.
Els infants i joves van poder trobar propostes com ara inflables, babyteca, escalèxtric, tallers de maquillatge i manualitats, circuits de BMX, entre moltes altres propostes.


L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS SEGUEIX RENOVANT LA PINTURA VIÀRIA

Des de l’Àrea de Vialitat de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es continua amb la renovació de la pintura viària de la ciutat, en aquest cas dels passos de vianants.
La regidora de Vialitat, Laura Aiguaviva, explica que una de les actuacions recents ha estat al sector de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.
Les properes inclouen el pas de vianants de la carretera de Girona —a prop l’antiga estació de busos— i els voltants de la Rambla Generalitat.
Aiguaviva recorda que la pintura utilitzada és de textura rugosa per evitar relliscades però que amb el pas del temps aquesta rugositat desapareix i cal anar renovant-la.


Podeu accedir a més informació de Sant Feliu de Guíxols si cliqueu aquí.


 

 

El més llegit

I després