I després

9 DE GENER: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

“EL MERCADER DE VENÈCIA” NOVA OBRA DE TEATRE AMATEUR

Torna el XIV Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, en aquest cas amb l’adaptació del clàssic de William Shakespeare El Mercader de Venècia amb la companyia Teatre 34 Passes de Terrassa.
Tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer el diumenge 13 de gener a les 6 de la tarda.
L’argument explica, per una banda, les tribulacions i peripècies de Bassanio per conquistar Porcia i, per l’altre, l’odi i la venjança que Shylock, el jueu, vol dur a terme contra la persona d’António i bon amic de Bassanio. Aquesta dues trames apleguen en elles una mateixa lluita, en dos sentits i a través de dos mitjans diferents, per la obtenció del poder polític i econòmic.
Entrades a la venda a l’Oficina de Turisme i una hora abans a taquilla.


XAVIER CALVET TANCA LA SEVA GIRA A L’TZVR

El cantautor ganxó Xavier Calvet tancarà la gira que ha servit per presentar el seu darrer disc Firebird i ho farà a l’TZVR de la carretera Palamós 266. Será el diumenge 13 de gener a les 6 de la tarda.
També hi haurà actuació de Copa Lotus i Marta Delmont. El preu de l’entrada és de 8 €.


VORA 400 DONACIONS DE SANG A LA PASSADA MARATÓ

El passat 22 de desembre va tenir lloc al Guíxols Arena la Marató de Donants de Sang que se celebra cada dos anys a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i que organitza el Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’Ajuntament.
L’acte, que va durar de les 10 del matí fins a les 9 de la nit, va comptar amb 353 donacions segons les dades del Banc de Sang i Teixits.
A part, hi van haver 37 oferiments que no van poder culminar amb donació.
Altres dades a destacar van ser l’equilibrada participació entre dones, 184, i homes ,206, que la franja d’edat amb més participació va ser la de 45 a 54 anys i que els grups de sang amb més donacions van ser els de tipus O Positiu i A Positiu.


CLUB DE LECTURA A LA BIBLIOTECA

S’hi parlarà del llibre Sombras sobre el Hudson d’Isaac Bashevis Singer.
L’activitat va a càrrec de l’escriptor i coordinador del club, Toni Sala.
Tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el divendres 11 de gener a les 20 hores.

 

 

El més llegit

I després