I després

AQUEST CAP DE SETMANA S’HA CELEBRAT LA GUÍXOLS CUP

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest cap de semana la quarta edició de la Guíxols Cup, que ha comptat amb una cinquantena de participants en la modalitat de làsers.
En la categoria 4.7, Arnau Gelpí del Club Nàutic El Balís n’ha estat el guanyador, seguit de la seva companya de club, Mariona Rahola, i de Laura Pedraza del Club Nàutic El Masnou.

En làser radial la victòria ha estat per Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils. Al podi també han accedit Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf i Gonzalo Pablos del Club Nàutic Vilanova.

Malgrat les condicions meteorològiques adverses s’han disputat un total de cinc proves, dues dissabte i tres més diumenge.
L’entrega de premis s’ha celebrat diumenge amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i el regidor d’esports de Sant Feliu, David Oliveras.

La quarta Guíxols Cup continuarà el cap de setmana del 26 i 27 de gener en la modalitat d’Optimist i tancarà el 23 i 24 de febrer amb la competició de les classes Europa i 420.

El més llegit

I després