Aquest diumenge s’ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols la primera edició de la Ganxotrail, una cursa amb un recorregut de 15 quilòmetres per la muntanya de l’Ardenya.
La sortida ha estat a les 9:00 hores del sector de La Corxera, a l’estació d’autobusos, i constava de dues modalitats: la cursa cronometrada i la marxa no cronometrada.

Les inscripcions han estat un èxit i s’ha arribat a la xifra límit de 400 corredors, cosa que ha provocat que molts en quedessin fora.
Els guanyadors han estat Ismael Casadesús de l’equip Esportiu Torelló, en categoria masculina, amb un temps de 01:15:45, i la ganxona Paloma Lobera, en categoria femenina i del Matxacuca, amb 01:30:37.

Han completat els pòdiums, en categoria masculina, el ganxó Roberto Sancho Martínez del Matxacuca i Josep Marco Olive. En femenina, Sílvia Roura Pérez de l’Esteve Team i Maria Antonia Terrasa Nadal del Club Esportiu Sanloria.

Podeu consultar la classificació completa clicant aquí.
L’activitat ha estat organitzada pel Centre Excursionista Montclar, des d’on expliquen que “tots han quedat molt contents” i que destaquen “la bona organització, una senyalització molt acurada i que es queden amb moltes ganes de repetir”.