I després

L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS ES REUNEIX AMB LES EMPRESES INTERESSADES EN EL PROJECTE DE L’APARCAMENT DE LA CORXERA

Compartiu aquesta història

El passat mes de desembre l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va publicar al perfil del contractant del consitori un avís del que es coneix com a consulta preliminar de mercat, on es demanava a les empreses que ho desitgessin que aportessin un seguit d’informació i documentació relacionada amb l’acció que es vol portar a terme a l’aparcament soterrat de La Corxera, en la gestió de la primera planta de l’aparcament soterrat de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre, i la dels aparcaments regulats en superfície.

Avui, l’ajuntament s’ha reunit amb algunes de les empreses interessades en aquest projecte.
L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha destacat que aquest “és un dels projectes estràtegics que tenia fixat aquest govern” i que “aquest pas és el primer cop que es realitza a Sant Feliu”.

Motas explica que “es tracta que, un cop presentat l’avantprojecte que vam fer, iniciem les consultes a les empreses interessades en desenvolupar aquest projecte de contrucció de l’aparcament i la seva explotació, no només a l’aparcament, sinó també de tota la zona blava”.

S’hi han presentat cinc empreses: Dornier, Continental Parking, Saba, Romepark i Parkia, amb les quals s’està iniciant el procés de consultes perque puguin conèixer l’avantprojecte i alhora el consitori pugui saber els requisits que aquestes demanen. L’ajuntament valorarà les propostes i decidirà amb quines es tira endavant i amb quines no.

L’alcalde ha destacat que aquesta iniciativa els ajuda a crear un plec de condicions molt més acurat i garantir que les empreses es presentaran a la licitació.
Motas s’ha mostrat molt satisfet per la quantitat d’empreses que s’hi han interessat i ha recordat que a més estan especialitzades en aquest camp.
La intenció és que l’any que ve, per aquestes dates, l’obra ja estigui adjudicada.

El més llegit

I després