I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ELS VEÏNS DE DALT A PUNT D’OMPLIR TAMBÉ LA SEGONA SESSIÓ
El Guíxols Escena de Primavera, que programa l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través de l’Àrea de Cultura, comença amb molt bon peu atès que, després d’exhaurir-se les entrades de la funció programada per aquest dissabte 19 de març a les 21:00 h., es va acordar fer una altra funció el mateix dia a les 18:00 h. de la qual, aquest dilluns, només quedaven les últimes 20 entrades a la venda.
L’obra està protagonitzada per Pere Arquillué, Àgata Roca, Carme Pla i Jordi Rico.
També estan a la venda les entrades de “Tom Sawyer detectiu”, un musical familiar que comptarà amb la participació d’alumnes de l’Escola de Música, així com de la resta d’obres i espectacles.

500 veïns

 

LA LLUITA DE LES DONES DE JAEGER AL LOCAL DE LA CUP
El proper divendres, 18 de març a les 19:00 h. al local social de la CUP Guíxols, carrer Almeria, 17, es projectarà el documental “Aguantando el tipo”, que mostra la lluita de les 337 dones obreres de l’empresa Jaeger Ibérica (actual Magnetti Marelli) contra la discriminació salarial per motius de gènere. Varen fer tot tipus de pressions perquè l’empresa complís la sentencia que els tribunals varen dictaminar al seu favor. Foren pioneres en aquest tipus de lluita i influenciaren altres empreses a seguir el mateix camí.
En acabar la projecció (tráiler https://vimeo.com/11821958), Tania Mercader, obrera i dirigent de la lluita de Jaeger Ibérica donarà més detalls d’aquella lluita per assolir la igualtat laboral.

500 jaeger

 

NOTA DE GDC SOBRE ELS SERVEIS FUNERARIS
Guíxols des del carrer ha difós una nota en la qual informa que davant de l’anunci fet pel govern de la ciutat que el nou plec de condicions i clàusules del contracte del cementeri municipal estarà enllestit en un parell de mesos, la formació, que és partidària de municipalitzar el servei, demanarà que l’Ajuntament faci un estudi per valorar quina fórmula de gestió és la més adient per garantir uns serveis funeraris de qualitat i a preus assequibles” NOTA GDC

500 CEMENTIRI


CRÒNICA DE LA XERRADA SALUT, FELICITAT I MENT
Divendres es va celebrar la xerrada sobre “Salut, felicitat i ment”, que va anar a càrrec del Dr. Manel Sans (Cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona), organitzada per l’Espai del Metge i de la Salut Rural, el Col·legi Oficial de Metges de Girona i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona. En el següent arxiu hi podeu trobar la crònica: ARXIU XERRADA

500 SALUT

 

ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA A L’ORQUESTRADA
El passat dissabte 12 de març un total de 39 alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols (25 de corda de Nivell professional, 6 de corda d’Elemental, 7 de vent i 1 de percussió) van participar al concert de la Vuitena Orquestrada de les comarques de Girona, a l’Auditori Palau de Congressos.
Van interpretar fragments de la Simfonia n.25 de Mozart, Obertura de Nabucco de Verdi, Libertango de Piazzola, Superman returns de J.Williams, entre altres. Un nombrós públic va aplaudir amb entusiasme cadascuna de les interpretacions dirigides per E. Schütz i D.Salleras.

500 ORQUESTA

 

EXPO DE MACRO D’ANNA MANJÓN AL S&S CAFFÈ DE SFG
La fotògrafa ganxona Anna Manjón, exposa una mostra de macros de la seva col.lecció conformada per 16 marines i 16 macros des del dilluns, 14 de març, fins el 3 d’abril al S&S Caffé del carrer Major, 10-12 de Sant Feliu.
Fotos plenes de color i de detalls d’objectes quotidians i elements de la natura que l’Anna ens acosta per admirar-los detingudament, tal i com li agrada contemplar-los a ella, una enamorada de les coses petites que generosament ens amplia per compartir una de les seves passions a través de la màgia que és capaç de generar a través de la fotografia.

500 MANJÓN

 

XERRADA ORGANITZADA PER CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Una cinquantena de persones varen assistir el passat dijous 10 de març a la sala de conferències de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, a la xerrada organitzada per l’Associació Catalunya Contra el Càncer que va versar sobre l’estat actual del programa de cribatge de càncer colorectal del Baix Empordà, que fou presentat pel Dr. Antoni Bertran, metge de família que va donar pas al Dr. Josep Costa Borrat, adjunt de direcció de l’IAS (Hospital Santa Caterina).

500 ACCC

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA AMB CANVIS A LA PROGRAMACIÓ
– Dijous 17 de març, 21:00 h. : Saint Patrick’s Day amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND.
-Els organitzadors informen que, per motius personals, s’han cancel·lat els concerts de divendres i dissabte: Patch i Victor Herrero però s’ha aconseguit comptar amb l’actuació de Joan Boada de La Carrau el dissabte. S’està a l’espera de trobar una altra actuació pel divendres.

500 IRELASTIC

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA KARATE INFANTIL I JUVENIL
El passat dissabte 12 de març es va celebrar a Reus Campionat de Karate Catalunya Absolut Infantil i Juvenil. El C.E. Dojo Sant Feliu hi va participar amb dos karatekes l’Aida Martínez i l’Oriol Mora, ambdós en la modalitat de kata i de kumite juvenil amb cinturó blau. Van realitzar un campionat excel.lent aconseguint un 3er lloc de molt ben merescut per la feina realitzada al llarg de l’any, en la modalitat de kumite.

500 karate

 

MINI-OLIMPÍADES D’HABILITATS DE TAEKWONDO
El grup de clubs de taekwondo de l’Empordà, van celebrar el Campionat de les mini olimpíades, consistent en fer grups de 3 o 4 taekwondistes, d’entre 3 i 12 anys que havien de superar proves d’habilitats, força i tècnica, en diferents categories segons edats. Al campionat s’hi van presentar els següents grups del Club Taekwondo A Punt: Wilfredo Baiges, Raul Baiges, Martina Pares i Salvador Tena van quedar 2on. classificats. Aitana Canals, Erick Vaghi i Biel Igualador 2ns. classificats. Iker Serrano, Vladimir Volkov Joan Serra i Clàudia Pujol març 3er. classificats. Antonio Navarro, Dimitry Chytousskyy i Nil Fernández 3er. classificats. Jan Gatius, David Cazorla, Eva Ontiveros i Guillem Pujol 3er. clasifiacats.

500 taekwondo

 

EXEMPLE DE VOLUNTAT I SUPERACIÓ A LA MARATÓ DE BCN
El Club Aquàtic Xaloc destaca en una nota enviada als mitjans que “El triatleta ganxó Rafa Guerrero Bravo, un dels esportistes més versàtils del club, va demostrar el poder de la ment sobre el cos. El passat diumenge 13 de març va participar a la Marató de Barcelona amb el peu esquerre lesionat, i durant la cursa es va lesionar el genoll dret. Tot i així va acabar els 42 quilómetres en 3 hores, superant la seva marca personal de l’any passat. A la fotografia el veiem a la final liderant un grup de maratonians”.

500 RAFA

El més llegit

I després