I després

Zona Blava de pagament a partir de dissabte

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dissabte, 15 de juny, tota la zona blava de Sant Feliu tornarà a ser de pagament, de dilluns a diumenge, fins el 15 de setembre. Els espais que durant la temporada d’hivern queden exempts i que a partir de dissabte passen a ser de pagament son: la zona blava de la barana del Passeig, Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol.
També entrarà en funcionament, pel mateix període, l’aparcament de La Corxera on, per accedir-hi, cal fer la tramitació de la tarja de resident.
Per fer aquesta gestió, des d’aquest dimecres, dia 12 de juny, us podeu acostar amb el vostre cotxe a la caseta d’accés, entre les 9 i les 14 hores, de dilluns a divendres aportant la següent documentació:
– L’ original del permís de circulació.
– La còpia o l’original del DNI del titular del permís de circulació.
– L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o bé un document bancari acreditatiu del pagament.
– La tarja del pàrking (de color blanc retolada amb el nom de Dornier) que vàreu utilitzar l’any passat.
En el cas de no posseir la tarja, només se’n lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no l’han tingut mai, la resta, haurà de pagar la quantitat de 12 euros.
Cal puntualitzar que els vehicles que podran estacionar en el l’aparcament són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme (vehicles comercials) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.

El més llegit

I després