I després

Curs de tècniques de detenció a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El dijous i divendres passat, 6 i 7 de juny, es va celebrar a les instal·lacions del Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu de Guíxols, i amb la col·laboració del Sindicat de Funcionaris de Policia, una nova edició del curs de Tècniques de Control, Detenció, Enmanillament i Conducció de Detinguts. Aquestes tècniques son necessàries per la tasca dels agents i son adaptades a unes necessitats per resoldre conflictes que transgredeixen el compliment de l’ordenament jurídic.
La metodologia de treball aporta un ventall de tècniques assimilades pels mateixos professionals de la seguretat, en la pràctica habitual del curs, donant-se unes garanties de seguretat a fi de poder reduir al transgressor.
Per tant l’enmanillament es la tècnica policial aplicada en aquests curs per aconseguir la immobilització de les mans d’un individuo mitjançant la utilització de la mateixa per tal de evitar agressions, fugides, conducció de detinguts a comissaria, jutjat, etc.
S’ha mostrat les diferents posicions de col·locació de les manilles, així com la tècnica a utilitzar. S’ha fet un recordatori dels fonaments jurídics de com utilitzar la força mínima imprescindible per resoldre determinades situacions que es poden plantejar en l’àmbit policial, impartits per l’instructor Paco Fernández i el formador Francesc Igualador.

El més llegit

I després