I després

Evacuació per infart i Enfonsament vaixell

Compartiu aquesta història

Helicòpter evacua víctima d’infart
Dissabte passat, pels voltants de les 7 de la tarda, un home de 46 anys que viu prop de la plaça Marsillach del carrer Castell d’Aro, a Sant Feliu de Guíxols, va patir un infart quan, segons fonts de la família, de sobte, es va trobar indisposat mentre menjava. En veure que la seva situació empitjorava es va avisar al servei d’emergències i es va activar el protocol que, en veure l’estat greu de l’home va aconsellar la demanda del trasllat en helicòpter.
En principi es preveia l’aterratge en el camp de futbol però en estar essent utilitzat per equips de futbol bases es va canviar l’emplaçament a la pista esportiva del col·legi Bardiri i Reixach, des d’on fou evacuat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on a hores d’ara es troba ingressat en estat greu, segons les mateixes fonts.
Enfonsament embarcació
Una barca es va enfonsar divendres a la nit al port de Sant Feliu de Guíxols provocant una taca d’oli que fou continguda pel personal de la instal·lació.
Segons va informar Protecció Civil a l’ACN, la incidència es va produïr pels volts de les onze de la nit quan una embarcació de tipologia menorquina es va enfonsar dins del recinte del port sense provocar ferits. La barca va naufragar quasi completament per causes que encara es desconeixen i deixant únicament dos pals de la nau a la vista.
Dissabte al matí es va enretirar. L’’enfonsament va provocar l’abocament d’oli del motor a l’aigua i treballadors del Port i del Club Nàutic van instal·lar barreres i absorbents preventius per contenir la fuita. Fins al lloc també s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local i dels Bombers de la Generalitat.

El més llegit

I després