I després

XXVIII TRIATLÓ SPRINT I DUATLÓ D’INICIACIÓ

Compartiu aquesta història

El Club Aquàtic Xaloc informa sobre la celebració del 28è Triatló Sprint i la Trobada de Duatló d’Iniciació que se celebraran el dissabte 12 de maig, amb el següent detall:

Triatló Spring, reglament particular:

Primera sortida: 15h. Segona sortida : 16h15
Distàncies :

Natació 750 m.
Rectangle amb sortida a la platja, volta a la boies davant la punta del moll i tornada al punt indicat a la platja, com arribada.

Ciclisme 20 Km.
Sortida del box situat al passeig de mar en direcció a la carretera de Tossa. Se dona la volta al punt situat a l’entrada de la Urbanització Rosamar, tornant altre cop en direcció a Sant Feliu de Guíxols. Circuit d’anada i tornada tancat al tràfic rodat.

Cursa a peu 5 KM
Sortida del Box situat al passeig agafant la calçada en direcció Jardins Juli Garreta. En aquest punt se marcarà un circuït, d’anades i vingudes, par arribar novament al passeig, on hi haurà situat l’arc d’arribada.
Aquest circuit l’han de completar tres vegades.

Punt de trobada per recollida de dorsals i box : Passeig de Mar.
Informació a: www.clubaquaticxaloc.com
El reglament està basat segons la normativa de competició, establerta per la Federació Catalana de Triatló.

Trobada de Duatlo d’Iniciació

Jornada mati: Duatló benjami -alevi (federats i no federats)
Horari d’entrada a boxe: 10:30 h.
Hora de sortida: 11h.
Edats: (a) pre-benjamí 7-8 anys / (b) benjamí 9-10 / (c) alevins 11-12 anys
a) 1 volta corrent al passeig 500 m. i 1 volta 500 m. en bicicleta pel mateix circuït.
b) 2 voltes 850 m. (425 m. c/u) corrent al passeig , 2 voltes 1.300 m.(650 m. c/u) en bicicleta i 1 volta 500 m. corrent al passeig

Rrecepció, lliurament de xips,guarda-roba dels participants (carpes situades al passeig). hora de recollida de dorsals: 10h.

NOTA DE L’AJUNTAMENT SOBRE TALLS DE TRÀNSIT
Aquest dissabte 12 de maig se celebra la Triatló de Sant Feliu amb 600 esportistes i més de 3.000 acompanyants, que implicarà afectacions de trànsit.
Al matí, el Passeig del Mar estarà tancat d’11h. a 12h. i a la tarda, des de les 12:30h. fins les 18:30 h. es tallarà el tram de la carretera de Tossa que va des del Passeig del Mar fins a Rosamar.
També cal destacar que no es podrà aparcar en la zona blava de la banda de la barana de mar i en algunes places concretes d’aquell sector.
Per qualsevol emergència cal trucar a la Policia Local, 972 32 42 11.

El més llegit

I després