I després

VISITA GUIADA AL MONESTIR DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Catalonia Sacra és una iniciativa de les diòcesis amb seu a Catalunya que té el propòsit de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i artístic vinculat a l’Església Catòlica i facilitar-ne l’accés.

El proper dissabte, 12 de maig a les 11 del matí es podrà visitar el Monestir de Sant Feliu de Guíxols en un recorregut que anirà a càrrec de Jordi Vivo i Josep M. Vicens, amb uns durada de 120 minuts i al preu de 5 euros.

El monestir de Sant Feliu de Guíxols és el conjunt arquitectònic més important de la ciutat i s’ha convertit en el seu principal símbol d’identitat. La història del municipi es pot arribar a resumir a partir del monestir benedictí, on es combinen estils arquitectònics que van del segle V al XVIII.

Sobre estructures d’època romana es va erigir el primer monestir que es remunta al segle X i del qual se’n conserva la Porta Ferrada, que va ser integrada com a pòrtic d’entrada. Més tard, ja al segle XV, es va construir l’església gòtica i, al segle XVIII, es va afegir al conjunt el nou convent.

Activitat amb reserva prèvia. Inscripcions: reserves@cataloniasacra.cat

Més informació: 693 720 202 (de dilluns a divendres de 10.00 a 19.00 h.)

 

El més llegit

I després