I després

XXI CONCURS DE PASTISSOS CASOLANS

Compartiu aquesta història

L’associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm, organitza aquest dissabte, 26 d’abril, la XXI edició del Concurs de Pastissos Casolans a la confluència de la Rambla Vidal i el Passeig del Mar.
El concurs està dirigit a tots els afeccionats i afeccionades i l’exposició romandrà oberta des de les 6 de la tarda fina a 2/4 de 9 del vespre.
Per concursar, els pastissos s’hauran de presentar entre les 4 i les 5 de la tarda. Una vegada entregats, quedaran en propietat de la comissió organitzadora.
Es podrà concursar en les modalitats de: Coques, Pastissos de fruites en totes les varietats, Flams i Púdings i Bunyols.
Des de les 5 fins les 6 de la tarda, un jurat integrat per 3 pastissers professionals de Sant Feliu de Guíxols, donarà la seva puntuació als diferents treballs presentats.
Previ donatiu de 4€ a favor de l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm, es tindrà dret a 3 talls de pastis i una copa de tisana i s’obsequiarà amb una participació al sorteig d’una paella per a dues persones.
El veredicte del jurat es donarà a conèixer a partir de les 8 del vespre.
Hi haurà primer, segon i tercer premi per a cada una de les tres modalitats i un premi especial als bunyols escollits com a millors.
A les 8 del vespre,es realitzarà el sorteig d’una paella per a dues persones, entre els participants en el tast, que en el moment del sorteig es trobin presents.
Tots els participants en el concurs de pastissos seran obsequiats amb una copa de tisana i un tall de pastis.

El més llegit

I després