I després

1 NOTÍCIA I 4 APUNTS DE L’AGENDA

Compartiu aquesta història

VIATGE PER EUROPA D’ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA
La coral de segon i tercer de grau mitjà de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols va participar, per Setmana Santa, en un intercanvi amb una coral de Kobarid (Eslovènia), que visitarà Sant Feliu al juny segons informa El Punt Avui. L’altra coral de grau mitjà de l’escola va anar per carnaval a Ratisbona, Alemanya. Al maig, les dues corals guixolenques gravaran el disc Som com som, amb temes compostos o arranjats pels alumnes, que els cantaran el 18 de maig a l’església del Pi de Barcelona.

TRIO RODIN, AQUEST DISSABTE AL TEATRE
La programació del Guíxols escena ens ofereix la possibilitat de gaudir d’una formació extraordinària aquest dissabte, 26 d’abril, a les 20.30h amb el concert“De l’Estructura a la Llibertat”.
El trio Rodín està format per Carles Puig (violí), Esther García (cello) i Jorge Mengotti (piano). L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el BBVA ofereixen aquest concert del Trio Rodin, guanyador del XI Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra. Ha actuat a diversos escenaris d’Holanda, Itàlia, Irlanda i Espanya. “De l’estructura a la Llibertat”, combina la interpretació de peces de Haydn i Brahms, obres basades en estructures tant formals com harmòniques amb la interpretació, a la segona part, de peces de Piazzolla i Bunch, inspirades en músiques més lliures com el tango i la música moderna.
Entrada general 10 euros i 7 la reduïda.

SORTIDA “DOLMENS, FONTS I COVES DE L’ARDENYA”
Aquest dissabte, 26 d’abril, podeu conèixer els entorns de l’Ardenya, aquest dissabte l’Àrea de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, ha preparat la sortida guiada: “Dolmens, fonts i coves de l’Ardenya”. El monitor serà l’Albert Gironès. Durada aproximada: 3 hores. Dificultat: baixa-mitjana. Gratuïta. Les places són limitades i cal fer la inscripció al correu: adl@guixols.cat

CAMPIONAT PROVINCIAL DE PETANCA A SFG
Aquest diumenge, 27 d’abril, a partir de les 8:00 hores al Club de Petanca Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols (zona deixalleria), se celebrarà el Campionat Provincial de Petanca per Tripletes. Per part del club ganxó hi participaran 4 tripletes, es a dir:12 jugadors. L’accés es lliure i hi haurà servei de bar.

AGENDA DE FUTBOL I BÀSQUET
DISSABTE 26
Camp de futbol “Josep Suñer”
09,30 h A.D. Aleví – Bisbalenc
11,30 h A.D. Infantil – L’Escala

Camp Municipal de Vilartagues
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví A – Begur
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet A – Quart
16,00 h E.F. Sant Feliu Juvenil A – Banyoles
17:45 h E.F. Sant Feliu Futbol d’empreses. La Pansa – Aeroport

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h Mini Femení – Verges
09,00 h PreInfantil Masculí – Ceset
10,30 h PreInfantil Femení – Sarrià
10,30 h PreMini Mixte – Olot
12,00 h. Cadet femení – Palafrugell
12,00 h Mini Masculí – Caldes
16,00 h. Junior Masculi B – Sant Hilari
17,30 h. Junior Femení – Caldes

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18:00 h F.S. Sant Feliu – CampLlong

DIUMENGE 27
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h A.D. Guixols – Granollers

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
10,00 h E.F. Sant Feliu Aleví A – Begur
12,30 h E.F. Sant Feliu Infantil A – Quart
17,30 h E.F. Sant Feliu Vilartagues – Hostalric

Pavelló Municipal “La Corchera”
12,00 h. Junior Masculi B – Angles

El més llegit

I després